X-Men (Apocalipsa) – Lumea are nevoie sa fie purificata

x_men__apocalypse__2016____poster_by_camw1n-d91s5x4

Francisco de Xavier – a fost unul dintre pionerii misionari din Asia de Est și unul din întemeietorii ordinului iezuit (principalul discipol și colaborator al lui Ignațiu de Loyola). Am selectat cateva scene din filmul X-Man – Revelatia, va las pe voi sa trageti concluziile!

Citate selectate din film:

Moira (agent C.I.A) trebuie sa-ti cer sa pastrezi secretul. Nici nu stiu ce poate fi. E Cerebo in versiunea renovata.

Ce sunt alea? Toti oameni din lume. Aici sunt toti mutantii. Sunt conectat cu mintile lor. CIA ar ucide sa-l aiba. Da stiu.

Vizioneaza clipul selectat:

Conectarea la sistemul nervos central prin telepatie!

Elohim se intoarce. Cei slabi au cucerit pamantul. Pentru asta am fost tradat. Zei falsi, idoli. Gata acum. Eu m-am intors.

De unde ai venit? Din vremurile de dinainte ca omul sa piarda calea. Lumea asta are nevoie sa fie purificata (salvata).

Vizioneaza clipul selectat:

 

Am nevoie de ajutorul tau, copilul meu. Cu totii sunteti fii mei si v-ati pierdut pentru ca urmati lideri orbi. Zeii astia falsi, sistemele, cei slabi mi-au distrus lumea. Gata acum. 

Ce vrei? Vreau ca voi sa va traiti adevarata putere. Doar ati gustat din adevarata voastra putere. In comparatie cu ceilalti care incearca sa va controleze, eu vreau sa va eliberez. 

Vizioneaza clipul selectat:

Cine esti? Elohim , Ashin , Ra , mi sa spus in multe moduri, in multele mele vieti. Sunt nascut din moarte. Eram acolo sa aprind scanteia si sa alimentez flacara trezirii umane. Sa invart roata civilizatiei si cand padurea uscata a fost defrisata pentru a prospera din nou, eram acolo pentru a binecuvanta flacarile. 

Tu nu iti cunosti puterea, dar eu da. Du-te in profunzime. Simte. Impinge cat de adanc poti. Vei descoperi ca ai puterea sa disloci pamantul. 

Vizioneaza clipul selectat:

Cei patru calareti ai apocalipsei (dezvaluiri).

Ma tem ca sunt informatii confidentiale. Am o autorizatie de nivel 5.

De cand lumea a aflat de mutanti in 1973 – Acordul de Pace de la Paris – a pus capăt implicării americane în Războiul din Vietnam s-au format societati secrete, ce-i ce considera un soi de ” a doua venire ” ori un semn de la Dumnezeu. Eu cercetam una din acestea. I se spune: Ashir En Sabah Nur ( Ra, Elohim), dupa numele unei stavechi fiinte ce cred ca ar fi primul din lume. Primul in ce? Primul mutant din lume. Aceasta este teoria comuna. 

Dar acesti oameni cred ca primul mutant s-a nascut acum zece mii de ani. Si ei mai cred ca vor reinvia. Au cautat indicii in toate siturile arheologice din lume. Hieroglifele acestea descriu un soi special de putere. Mai mult decat un om poate avea. A trait tot timpul asta. Da si Nu.

Cred ca are capacitatea de a-si transfere constiinta de la un corp la altul. Si cum se aproprie de moarte, intra in alt corp. Unele pot fi corpuri de mutanti ce au consimtit sa li se preia puterile si sa acumuleze diverse capacitati cu timpul. Un mutant cu toate puterile. Si oriunde ar fi, a avut mereu patru discipoli. Protectori carora le-a marit puterile. Ca cei patru cavaleri ai apocalipsei. Asta am luat-o din biblie. Sau Biblia a luat-o de la el. Si oriunde ar domina, mai devreme sau mai tarziu, totul se va distruge. Cataclisme, un fel de apocalipsa. Sfarsitul lumii.

Vizioneaza clipul selectat:

Filmul se poate vedea online cu traducere aici – https://bit.ly/2Dlr5sw


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite