World Health Organization – Am avut un caine negru. Numele lui era Depresie

Am avut un caine negru, numele lui era “Depresie”. Cand acest caine negru aparea, ma simteam gol si viata parea sa incetineasca. Imi facea vizite fara motiv sau ocazie. Cainele negru m-a facut sa arat si sa ma simt mai batran decat sunt. Cand restul lumii parea sa se bucure de viata, eu puteam sa privesc numai prin cainele negru. Activitatile care ma bucurau de obicei au incetat brusc sa mai faca asta. Ii placea sa-mi strice pofta de mancare. Mi-a distrus memoria si abilitatea de a ma concentra. A face orice sau a merge oriunde cu acest caine negru cerea puteri supranaturale. La evenimente sociale, depista orice urma de incredere pe care o aveam si o gonea. Cea mai mare teama a mea era ca acest lucru sa fie aflat. Ma ingrijoram ca oamenii ma vor judeca.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite