Wim Hof – Metoda privind boala auto-imuna | Rezultatele cercetarii stiintifice

Știința prinde din nou! Suntem încântați să anunțăm rezultatele ultimului studiu de cercetare de la Amsterdam Medical Center cu privire la impactul metodei Wim Hof ​​asupra bolilor autoimune. Rezultatele sunt cu adevărat impresionante. O nouă etapă a fost atinsă! Aruncând lumină asupra potențialului nostru uman. Rămâi fericit, puternic și sănătos! Studiul Radboud din 2014 a validat metoda Wim Hof ​​ca instrument eficient în reducerea inflamației acute. Acum, un nou studiu a arătat că WHM poate combate eficient inflamația cronică. La ce ne referim exact când vorbim de inflamație? Ce se întâmplă cu cineva cu artrită, la nivel biochimic? Această animație ilustrează rolul sistemului imunitar în tratarea inflamației și ce se întâmplă atunci când acest sistem se descompune.

Vezi online cu traducere:

 


Stiu ca oamenii nu inteleg valoarea decat daca are un pret. Voi intelegeti pretul si nu intelegeti valoarea. In functie de valoarea acordata sustineti munca si existenta acestui website :


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Invitatie Grup WhatsApp