Wim Hof – Metoda privind boala auto-imuna | Rezultatele cercetarii stiintifice

Știința prinde din nou! Suntem încântați să anunțăm rezultatele ultimului studiu de cercetare de la Amsterdam Medical Center cu privire la impactul metodei Wim Hof ​​asupra bolilor autoimune. Rezultatele sunt cu adevărat impresionante. O nouă etapă a fost atinsă! Aruncând lumină asupra potențialului nostru uman. Rămâi fericit, puternic și sănătos! Studiul Radboud din 2014 a validat metoda Wim Hof ​​ca instrument eficient în reducerea inflamației acute. Acum, un nou studiu a arătat că WHM poate combate eficient inflamația cronică. La ce ne referim exact când vorbim de inflamație? Ce se întâmplă cu cineva cu artrită, la nivel biochimic? Această animație ilustrează rolul sistemului imunitar în tratarea inflamației și ce se întâmplă atunci când acest sistem se descompune.

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite