Wim Hof – Metoda privind boala auto-imuna | Rezultatele cercetarii stiintifice

Știința prinde din nou! Suntem încântați să anunțăm rezultatele ultimului studiu de cercetare de la Amsterdam Medical Center cu privire la impactul metodei Wim Hof ​​asupra bolilor autoimune. Rezultatele sunt cu adevărat impresionante. O nouă etapă a fost atinsă! Aruncând lumină asupra potențialului nostru uman. Rămâi fericit, puternic și sănătos! Studiul Radboud din 2014 a validat metoda Wim Hof ​​ca instrument eficient în reducerea inflamației acute. Acum, un nou studiu a arătat că WHM poate combate eficient inflamația cronică. La ce ne referim exact când vorbim de inflamație? Ce se întâmplă cu cineva cu artrită, la nivel biochimic? Această animație ilustrează rolul sistemului imunitar în tratarea inflamației și ce se întâmplă atunci când acest sistem se descompune.

Vezi online cu traducere:

 

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.