Wim Hof – Despre Coronavirus (COVID-19)

Wim Hof „The Iceman” este un sportiv olandez și deținător al mai multor recorduri Guiness World, cunoscut pentru capacitatea sa de a rezista la frigul extrem și realizările sale extraordinare. Wim consideră că TOTII suntem capabili să facem aceleași lucruri excepționale pe care corpul său îi permite să le facă. Acesta este motivul pentru care a dezvoltat metoda Wim Hof – o combinație de exerciții de respirație, terapie la rece și angajament – pentru a-ți oferi instrumentele pentru a prelua controlul asupra corpului tău. El are o misiune de a împărtăși beneficiile potențiale ale sănătății metodei sale, lucrând cu oameni de știință din întreaga lume pentru a demonstra că tehnicile sale funcționează.

Vezi online cu traducere:

 

Inainte de practicarea exercitiilor de respiratie va rog uitati-va mai intai la videoul cu instructiuni de siguranta :

Vezi online cu traducere instructiunile de siguranta:

Vezi online cu traducere Metoda de Respiratie Wim Hof – Sesiune Ghidata:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite