William Buhlman – Viitorul evolutiei

In ultimii ani ai călătoriilor mele extracorporale am ajuns la concluzia că cu cât suntem mai familiarizaţi şi mai experimentaţi în ceea ce priveşte dimensiunile subtile ale universului, cu atât mai extinse sunt opţiunile noastre după moartea fizică. Opţiunii subtile (spirituale) care ne sunt disponibile cresc exponenţial odată cu abilitatea noastră de a explora sursa tuturor energiilor şi a vieţii. Acest aspect este mult mai important decât pot eu începe măcar să explic. Marea majoritate a oamenilor moare în completă ignoranţă a existenţei lor spirituale. Chiar dacă mulţi oameni au credinţe religioase puternice, informaţiile lor privitoare la identitatea spirituală şi la continuarea existenţei după moarte sunt reduse la zero. In momentul morţii, aceştia îşi transferă conştiinţa de la corpul fizic către corpul subtil ce are o frecvenţă de vibraţie mai înaltă şi sunt imediat întâmpinaţi de cei dragi şi de prietenii lor care au părăsit înaintea lor planul fizic.

Bineînţeles că sunt foarte încântaţi să descopere faptul că ei continuă să existe şi sunt foarte bucuroşi să fie din nou împreună cu cei pe care îi iubesc. In următoarele zile şi săptămâni aceştia sunt reintegraţi într-o nouă realitate vibraţională şi încep să se adapteze şi să se conformeze în cadrul grupurilor sociale respective. Acest sentiment de apropiere colectivă aduce şi ţine împreună milioane de oameni în lumile subtile paradisiace.

Diverse grupuri de oameni împărtăşesc diverse opinii referitoare la conceptul de rai. De exemplu, perspectiva islamică diferă de punctul de vedere creştin.

Trebuie să avem în vedere faptul că lumile subtile sunt sensibile la puterea gândului; fiecare religie majoră şi grup social şi-a creat propriul concept de rai în acord cu credinţele şi convingerile acelui grup.

Multe din aceste lumi subtile sunt extrem de bătrâne şi foarte bine conturate de conştiinţa colectivă a locuitorilor lor. Prin urmare, raiul pe care fiecare dintre noi îl experimentăm după moarte este modelat de conştiinţa de grup a locuitorilor acelui plan subtil. Aproape ca şi în planul fizic, majoritatea oamenilor sunt mulţumiţi să se adapteze la realitatea consensuală locuită sau creată de prietenii lor sau de cei dragi. Şi de ce nu? Este incredibil de plăcut în comparaţie cu planul material. Există nişte peisaje magnifice acolo care aşteaptă să fie explorate şi descoperite. Cele mai frumoase şi încântătoare locuri de pe pământ sunt disponibile acolo, şi mult mai mult de atât. Fiecare copac şi fir de iarbă radiază un spectru cromatic vibrant de culori care sunt cu mult dincolo de imaginaţia noastră. Totul- plantele, animalele, pământul însuşi- sunt compuse din lumină. O matrice de energie sensibilă la puterea gândului manifestă tot ceea ce au mentalizat locuitorii respectivi. Este foarte firesc ca aceştia să tragă concluzia că aceasta este realitatea ultimă- paradisul.

Aceste lumi subtile magnifice se presupune că sunt paradisuri, iar comparativ cu existenţa fizică, aceste lumi consensuale chiar sunt paradisuri – acolo nu există moarte, boală, bătrâneţe, infracţiuni şi aşa mai departe. Există o singură problemă: marea majoritate a locuitorilor planurilor subtile (milioane dintre aceştia) nu sunt conştienţi că dincolo de limitele percepţiilor lor subtile există şi alte lumi subtile, chiar mai minunate şi mai încântătoare.

Aceste planuri subtile spectaculoase sunt alcătuite din unde nesfârşite de energie şi lumină pură, fiecare mai strălucitoare decât cea de dinaintea ei; o progresie de lumină vie ce există mult dincolo de conceptele nostre fragile despre formă şi substanţă şi care continuă direct către inima universului multidimensional.

Acest aspect este destul de important deoarece primul pas spre expansionarea conştiinţei este conştientizarea limitelor variate pe care ni le stabilim, atât din punct de vedere psihic cât şi spiritual. Cunoaşterea acestui aspect scoate în evidenţă necesitatea ca noi toţi să ne mărim gradul de percepţie şi să experimentăm dincolo de limitele grosiere din jurul nostru. Odată ce ne dezvoltăm abilitatea de a explora dincolo de graniţele corpurilor noastre, vom putea implementa aceeaşi abilitate şi în existenţa viitoare în lumea subtilă.

Dezvoltarea abilităţii noastre de a explora dincolo de corp are profunde implicaţii pentru noi toţi. Capacitatea noastră de a experimenta diferitele niveluri de frecvenţă de vibraţie ale universului depinde de abilitatea noastră personală de a transcende limitele noastre energetice curente. De fapt, odată ce învăţăm să ne transcendem limitele fizice, putem folosi aceeaşi capacitate după ce murim, pentru e experimenta regiuni şi mai deosebite ale universului.

In primul rând, sunt acei oameni care îşi pot eleva frecvenţa de vibraţie personală şi care pot explora multiple dimensiuni ale universului. Aceşti indivizi deosebiţi nu sunt limitaţi la o singură dimensiune sau lume subtilă. Abilitatea de a explora dincolo de limitele noastre fizice obişnuite este un element esenţial al evoluţiei noastre de la creaturi născute din materie la fiinţe spirituale nelimitate. Doar prin transcenderea limitelor noastre grosiere putem spera vreodată să ne exprimăm în mod conştient în cadrul universului multidimensional. Este destinul nostru să evoluăm până în punctul în care cu toţii vom avea capacitatea de a ne expansiona conştiinţa în întreg universul, în întreaga sa infinitate.

Cu toţii suntem fiinţe interdimensionale care îşi focalizează atenţia în mod curent asupra unei singure dimensiuni ale planului material. Experienţele extracorporale, precum şi experienţele de la graniţa morţii, visele, stările modificate de conştiinţă, chiar şi moartea însăşi reprezintă dovezi ale naturii noastre multidimensionale. Să ne recunoaştem în mod conştient şi să experimentăm personal natura noastră subtilă reprezintă un pas major în evoluţia noastră individuală. Intr-un final, cu toţii vom evolua până în punctul în care vom fi capabili să experimentăm în mod conştient şi să explorăm întregul univers. Aceasta se va petrece atunci când vom conştientiza că noi (ca specie) şi universul avem una şi aceeaşi natură – multidimensională.

După douăzeci de ani de exeprienţe de dedublare astrală, am certitudinea faptului că evoluăm prin materie. Noi ne folosim de forme de viată biologice ca de instrumente de exprimare. Corpurile noastre fizice sunt uneltele pe care le folosim pentru evoluţie şi experienţă. Fiecare naştere (explorare) în planul material ne accelerează evoluţia prin acumularea de şi mai multă experienţă. Fiecare formă de viaţă fizică utilizează şi controlează un vehicul biologic temporar pentru evoluţia sa. Precum fluturele din proverb, fiecare organism viu îşi abandonează vehiculul biologic temporar pentru a-şi continua călătoria pe nivele mai rafinate de energie ale universului multidimensional.

Evoluţia înseamnă mult mai mult decât pot ochii noştri să vadă. Este mişcarea şi modificarea conştiinţei în mod progresiv de la formele de viaţă biologice mai simple către formele de viaţă mai complexe şi mai organizate, din plan subtil. Fiecare formă de viaţă îşi continuă călătoria evolutivă în cadrul universului multidimensional. Fiecare continuă să crească şi să se modifice, învăţând treptat şi adaptându-se la noile provocări şi aventuri, la noile sale forme de expresie.

Pentru a înţelege cu adevărat evoluţia, trebuie să explorăm şi să analizăm structura universului: structurile energetice nonmoleculare şi sistemele care cauzează modificările în plan fizic pe care le percepem în jurul nostru.


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, openload, vimeo, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Apreciem sprijinul celor cu suflet, pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare.Your email is never published or shared.