William Buhlman – Noi ca si suflete, nu avem nici un fel de forma

Notă în jurnal, 7 Decembrie, 1992

Intru în starea vibraţională specifică şi plutesc deasupra corpului meu. Hotărât să îmi experimentez corpul energetic mai elevat, rostesc cu voce tare: îmi experimentez corpul energetic elevat! După o scurtă senzaţie de mişcare, plutesc într-o formă diferită. Mă simt calm şi energizat şi experimentez o energie interioară foarte fină şi elevată.

Interior, ştiu că am comutat pe corpul meu subtil-energetic. Insă mă simt uşor desincronizat iar vederea îmi este puţin neclară, astfel că solicit cu fermitate o conştiinţă foarte clară: Claritate, acum!

Imediat, gândurile îmi devin foarte clare. Mă simt extrem de uşor şi plin de energie. In acel moment, îmi vine ideea inspirată a scopului acestei experienţe de dedublare: Doresc să vizitez un alt sistem! Instantaneu, sunt dus şi târât cu o viteză foarte mare printr-un fel de vid întunecat. La început simt speriat de viteza foarte mare, însă mă relaxez şi mă adaptez la noile senzaţii. In decurs de câteva secunde, ma găsesc plutind în spaţiu. Privesc în jos la corpul meu şi îmi dau seama că nu prea am ce să văd: trupul meu nu are braţe sau picioare; sunt precum o formă sferică de energie conştientă.

Dintr-un anumit motiv, nu sunt surprins; mi se pare foarte normal ca mâinile şi picioarele să nu fie necesare în fiecare situaţie în care m-aş afla. Mă rotesc uşor şi mă focalizez asupra priveliştilor incredibile din jurul meu. Aievea, privesc lucruri pe care nu mi le-am imaginat niciodată înainte. Multitudini de lumini sunt prezente peste tot, cu miile, sunt precum luminile de Crăciun agăţate între paradisuri. Mă simt ca şi cum aş pluti într-un ocean de lumini.

Atenţia îmi este atrasă de ceva ce nu am mai văzut până acum; pot zări o formă destul de neclară din punct de vedere al imaginii şi consistenţei Forma aceasta se întinde cât pot vedea cu ochii. Seamănă cu o imensă cortină de ceaţă deasă, însă pare a fi destul de stabilă, o prezenţă fixă permanentă atârnată undeva în spaţiu. Solicit mai multă claritate şi mă găsesc imediat plutind în spaţiu într-un alt punct cheie decât înainte, la o depărtare de câţiva kilometri de forma aceea nedefinită. Acum o văd cu o mai mare claritate. Este mult mai mare decât mintea mea şi-ar fi putut imagina, întinzându-se între jparadisuri precum o graniţă nesfârşită de hotar.

Dintr-o dată, simt energia vibraţională a cuiva din apropiere, o radiaţie intensă fără formă sau consistenţă. Instantaneu devin conştient de faptul că încep să comunic cu acea entitate, sub forma unei serii de imagini foarte clare ce răsar în mintea mea. Ceea ce urmează probabil că nu se ridică la înălţimea realităţii efective, însă o descriu atât de fidel pe cât pot cuvintele să redea înţelesul imaginilor respective.

-Frumos, nu-i aşa?

Mă rostogolesc pe partea cealaltă pentru a vedea despre cine este vorba. Conştiinţa îmi este orbită de intensitatea luminii. Incep să mă îndepărtez şi să mă autoprotejez de energia copleşitoare. Entitatea respectivă continuă să comunice cu mintea mea.

-O voi ajusta.

Radiaţia sa scade imediat în intensitate. Nu mai sunt capabil să percep o formă, ci doar lumină.

-Eu nu deţin o formă aşa cum înţelegi tu conceptul de formă. Forma nu îmi este necesară. Nu mulţi de nivelul tău se aventurează atât de mult în interior.

Sunt incapabil să îi răspund; mintea mea este copleşită şi nu am idee de unde să încep. Fiinţa energetică respectivă pare că îmi intuieşte dilema şi începe să îmi răspundă.

– Ceea ce vezi tu în faţa ta este una dintre minunile universului. Infinitatea aceasta ceţoasă pe care tu o vezi este una dintre numeroasele membrane interioare ce despart diferitele frecvenţe de vibraţie ale universului. La ceea ce tu asişti acum este structura interioară a universului. Stelele şi galaxiile pe care le vezi în depărtare sunt doar marginea exterioară a universului. Cheia explorării autentice este călătoria printre membranele energetice. Pe măsură ce avansezi în profunzime în interior, mai aproape de sursă, frecvenţa ta energetică de vibraţie interioară trebuie să se ajusteze conform noului mediu. Iţi este permis să traversezi doar barierele energetice care sunt asemenea luminii tale interioare. Ceea ce vezi în faţa ta este cheia stabilităţii şi a structurii întregului univers.

Sunt profund uimit de claritatea imaginilor ce îmi pătrund în minte. Această fiinţă pare să îmi cunoască în mod automat gândurile.

-Toate entităţile conştiente (sufletele) trăiesc în dimensiunea energetică ce este similară cu frecvenţa lor personală de vibraţie. Membrana din faţa ta este cea care separă o lungime de undă energetică de alta.

Pe măsură ce privesc, nu îmi vine în minte nici un răspuns potrivit. Mă simt stânjenit, precum un copil care ia lecţii avansate de matematică. Entitatea energetică răspunde din nou gândurilor mele.

-Eşti suficient de pregătit, altfel nu te-ai fi aflat aici. Cu toţii ne aflăm exact acolo unde trebuie să ne aflăm; eu am fost odată ceea ce tu eşti acum iar tu vei fi ceea ce sunt eu acum; ne aflăm cu toţii împreună într-o minunată călătorie. Percepţia ta asupra mea nu este întru totul reală. Sunt doar un copil în comparaţie cu alte entităţi ce există în univers. Posibilitatea de evoluţie a conştiinţei este nelimitată. Identitatea mea nu este importantă iar etichetările de orice fel nu sunt necesare. Intipăreşte-ţi cu atenţie în minte ceea ce vezi acum, deoarece recunoaşterea şi explorarea membranelor energetice vor avea impact semnificativ asupra evoluţiei speciei tale.

Mă simt într-o oarecare măsură confuz datorită rapidităţii cu care informatiile îmi pătrund în minte şi cer lămuriri suplimentare.

-Nu înţeleg. Scopul acestor membrane energetice?

-Ele au pur şi simplu rolul de a separa diferite frecvenţe energetice între ele. Ceea ce tu vezi este un punct de convergenţă dintre două dimensiuni diferite.

Membranele energetice sunt cele care furnizează substructura necesară pentru ca fiecare dimensiune să existe. Acestea reprezintă pereţii celulelor interne ale universului celui viu.

-Dumnezeule, este incredibil.

-Mai sunt multe de văzut. Aventura ta abia acum începe.

-Ce vrei să spui?

-O să vezi destul de curând la ce mă refer.

-Tot nu înţeleg.

-O să înţelegi, prietene, o să înţelegi.

Mă întorc înapoi în corpul fizic printr-un salt. La început sunt total desincronizat şi incapabil să mă mişc. Cam după douăzeci de secunde simt cum încep să îmi revină percepţiile fizice.

După o perioadă de douăzeci de ani de experienţe extracorporale, am ajuns la concluzia că există o tendinţă naturală a corpurilor  noastre subtile de a deveni din ce în ce mai puţin dense pe măsură ce experienţele continuă. Se pare că frecvenţa noastră personală de vibraţie revine treptat la valoarea ei “normală” sau naturală.

Corpul nostru subtil se ajustează treptat la frecvenţa de vibraţie (densitatea interioară) care reprezintă valoarea noastră naturală de a fi. Acest proces de ajustare interioară a fost menţionat de numeroşi exploratori de referinţă ai planului astral.

Robert Monroe face referiri la această ajustare energetică atunci când descrie cum corpul său subtil devine treptat din ce în ce “mai puţin uman” din punct de vedere al formei asumate, pe măsură ce şi-a mărit durata experienţelor sale de dedublare astrală. Această tendinţă a noastră de a reveni la frecvenţa noastră interioară naturală de vibraţie mai are şi o altă consecinţă importantă. In nenumărate ocazii am observat că atunci când eram dedublat mai mult de câteva minute, mediul înconjurător pe care îl analizam de obicei dispărea treptat iar un altul nou devenea vizibil. Ani buni am crezut că vederea mea era cea care se ajusta către capacităţile sale extinse de percepţie. Insă acum îmi dau seama că aceasta este doar o mică parte a întregului.

Atunci când suntem dedublaţi, forma noastră subtilă nu este statică, aşa cum ar putea părea la prima vedere, ci este de fapt un sistem energetic expansiv care baleiază în gama sa de frecvenţe interne de vibraţie.

Acest fapt devine cu prisosinţă observabil mai ales atunci când noi ne controlăm şi ne extindem experienţele noastre nonfizice. Cu alte cuvinte, corpul subtil nu este un corp propriu-zis ci un sistem energetic foarte sofisticat care răspunde la gândurile noastre.

Pe măsură ce ne prelungim aventurile în plan subtil, conştiinţa noastră are o tendinţă naturală de a reveni la starea sa autentică subtilă. Oricât de ciudat ar părea, acum sunt sigur că aceste concepţii ale noastre legate de formă, contur şi consistenţă reprezintă doar condiţii temporare.

Se pare că noi ca şi suflete, nu avem nici un fel de formă. Şinele nostru real (sinele divin nemuritor Atman) nu este umanoid în felul în care noi ne percepem pe noi înşine. Sufletul sau pura conştiinţă nu au formă însă pot şi o şi fac, să utilizeze forme diferite de energie care servesc scopurilor lor.

In luna noiembrie a anului 1993 m-am îmbolnăvit foarte grav de pneumonie şi am fost ţintuit la pat pentru zece zile. In timpul suferinţei mele am devenit extrem de slab, nu am mâncat şi am dormit câte doisprezece ore pe zi. Cam în a treia zi am observat o mărire dramatică a numărului experienţelor mele extracorporale.

De fiecare dată când adormeam, mă găseam plutind chiar deasupra sau lângă trupul meu fizic. Pe măsură ce boala mea avansa, am experimentat o neîntâmplătoare creştere a experienţelor de dedublare spontană. Părea ca şi cum legătura dintre corpul meu fizic şi cel subtil devenea din ce în ce mai slabă pe măsură ce boala avansa.

In momentul de culme al bolii şi chiar şi câteva zile apoi, am experimentat o stare de libertate pe care nu am mai experimentat-o până atunci. In vreme ce stăteam întins în pat, mă dedublam de fiecare dată când corpul meu fizic adormea. Uneori se simţea ca şi cum nu mai eram deloc conectat la corpul fizic. Am început să mă folosesc de corpul fizic ca de un punct de referinţă sau ca de o zonă de odihnă pentru a mă regrupa între o experienţă de dedublare şi alta. Timp de o săptămână devenisem atât de detaşat încât ajunsesem să îmi privesc corpul fizic ca pe o corvoadă necesară pe care trebuia să o îndur din când in când.


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, openload, vimeo, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!Apreciem sprijinul celor cu suflet, pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare.


Your email is never published or shared.