William Buhlman – Intregul univers, fizic si subtil, este o scoala de antrenament pentru evolutia sufletelor

Notă In jurnal, 14 Martie, 1991

Simt vibraţiile specifice şi mă îndrept spre uşă. Din obişnuinţă emit cererea pentru o mai bună vedere: Claritate acum! Acuitatea mea vizuală este extrem de bună şi în mod spontan rostesc cu voce tare: înaintez spre interior! Experimentez o mişcare rapidă preţ de câteva clipe şi mă opresc brusc. Intreaga fiinţă îmi este inundată de o magnifică lumină lichidă. Mă simt extrem de liniştit şi familiar. Un sentiment strălucitor şi cald de iubire totală mă înconjoară.

Pe măsură ce mă focalizez, toate întrebările mele par să devină foarte clare. O simplă cerere îmi umple conştiinţa: Doresc să îmi văd propria viaţă! Instantaneu, imagini foarte clare îmi apar în faţă. O serie de imagini tridimensionale se extind şi se desfac în faţa mea; sute, apoi mii, apoi zeci de mii de imagini îmi apar în faţa ochilor. Intuitiv ştiu că fiecare imagine este despre mine. Imi focalizez atenţia asupra uneia. Imaginea este vie. Sunt un băieţel mic care poartă tunică şi sandale; podelele şi pereţii sunt din piatră şi marmură. Acela sunt eu acum doua mii de ani. Nu sunt nici şocat nici surprins; par doar să ştiu. Precum amintirea unui eveniment de multă vreme uitat, acest moment din timp trece cu rapiditate prin faţa mea. Apoi îmi retrag atenţia şi privesc celelalte imagini numeroase care prind viaţă în faţa mea. Fiecare reprezintă viaţa mea: unele pe pământ, altele apărând în alte dimensiuni subtile ale universului.

Pe măsură ce privesc aceste evenimente, ele par să capete sens; fiecare eveniment, fiecare viaţă, a reprezentat un pas necesar; fiecare dintre ele a dus la îndeplinirea unui scop bine definit. Precum piesele unui puzzle, fiecare imagine îşi capătă locul ei precis, fiecare contribuie la un întreg. Fiecare imagine, fiecare experienţă, a fost necesară pentru a crea ceea ce eu sunt astăzi.

Dintr-o dată, sunt copleşit de măreţia şi înţelepciunea a tot ceea ce văd. Văd binele şi răul, văd biruinţele şi înfrângerile. Imi văd nenumăratele puncte slabe şi greşeli şi de asemenea ocazionalele puncte tari. Brusc am revelaţia faptului că sunt martorul propriei evoluţii de-a lungul a mii de ani de existenţă. Fiecare încarnare specifică a reprezentat o etapă, o experienţă evolutivă; fiecare existenţă s-a construit pe baza celei anterioare.

Mă cuprinde un sentiment de mare bucurie pe măsură ce înţeleg necesitatea suferinţelor şi a nenorocirilor. Fiecare provocare a reprezentat o ocazie minunată de a învăţa ceva, mi-a oferit cadrul necesar pentru a evolua. Inţeleg înţelepciunea acestui fenomen în ansamblu. Eu sunt în acelaşi timp şi maestrul şi discipolul; sunt regizorul, scenograful şi actorul propriei mele vieţi. Am o mare revelaţie: singura modalitate de a afla şi de a înţelege un lucru cu siguranţă este să îl experimentezi pe propria piele. Orice mai puţin de atât este doar pură teorie şi speculaţie. Adevărul gol-goluţ devine evident: viaţa în planul fizic este o şcoală interactivă, un teren propice de antrenament pentru evoluţia sufletelor.

Imi privesc fascinat viaţa ce se desfăşoară în faţa ochilor mei. Nenumăraţi ani şi nenumărate experienţe au contribuit cu toate la ceea ce sunt eu astăzi. Expansiunea în timp a fost neimportantă. Imi dau seama că sunt nemuritor şi că timpul nu are nici o valoare. Ca şi suflet, ca şi pură conştiinţă, nu am nevoie de nici un instrument artificial cum ar fi timpul, pentru a-i măsura durata. Ca şi spirit divin, nu îmbătrânesc niciodată şi nici nu mă deteriorez; doar cresc în cunoaştere şi în experienţă. Fiecare din explorările mele în planul fizic mi-au mărit cunoaşterea. Fiecare călătorie fizică mi-a mărit viziunea şi aprecierea asupra vieţii. Fiecare experienţă fizică mi-a oferit ocazia să ma dezvolt şi să evoluez, oportunitatea de a-mi exprima calităţile interioare, capacităţile de iubire, umilinţă, rabdare şi putere.

Sunt profund împăcat de simplitatea acestor lucruri. Toate au un sens: experienţa dă naştere înţelepciunii. Timpul este irelevant. Adânc în interiorul nostru, noi înregistrăm cu fidelitate toate experienţele. Fiecare eveniment, fiecare moment, toate acestea sunt înregistrate în subconştientul nostru.

Pe măsură ce privesc filmul vieţii mele, îmi dau seama că evenimentele din planul fizic au fost doar o mică parte a întregului. Eu am trăit în nenumărate lumi şi am luat nenumărate forme.

Mă cuprinde un sentiment de compasiune în momentul când îmi dau seama care este scopul de fapt. Intregul univers, fizic şi subtil, este o şcoală de antrenament pentru evoluţia sufletelor. Văd cu o mare claritate şcoli în interiorul altor şcoli, dimensiuni în interiorul altor dimensiuni, toate servind la crearea unui univers propice pentru învăţare interactivă.

Fiecare nivel energetic al universului serveşte unui scop bine definit. Fiecare din acestea oferă anumite provocări şi oportunităţi specifice pentru creştere şi evoluţie.

Scopul şi menirea îmi devin foarte clare: sunt martorul evoluţiei conştiinţei mele, al evoluţiei fiinţei mele de-a lungul timpului. Conştiinţa mi se umple de iubire şi recunoştinţă. Pentru prima dată în viaţa mea, totul are un sens foarte clar.

In acel moment mă întorc în corpul fizic, plin de un sentiment cald de iubire şi de cunoaştere ce îmi radiază din toate celulele corpului. Pentru prima dată, înţeleg care este menirea mea şi cauza pentru care eu exist.

De fiecare dată când m-am mai dedublat am continuat să examinez formele subtile pe care le-am întâlnit. La început, acestea îmi apăreau ca nişte imagini holografice cu conţinut. La o analiză mai atentă, am descoperit că acestea erau la fel de reale şi de solide precum materia fizică. Aceste obiecte din plan subtil păreau să fie formate dintr-o matrice de energie rafinată în loc de energie moleculară.

Timp de mulţi ani, nu am înţeles în totalitate implicaţiile, însă pe măsură ce mi-am continuat experienţele, mi-am dat seama că viaţa însăşi, fizică sau subtilă este interconectată.

In plus, am descoperit că fiecare obiect din planul fizic din jurul nostru există în mai multe planuri vibraţionale simultan. De asemenea, tot ce există în jurul nostru există în acelaşi timp şi într-un univers subtil paralel. Chiar dacă ochii noştri sunt capabili să vadă doar rezultatul molecular grosier al energiei, materia fiinţează mai departe într-un continuum de energie subtilă dincolo de vederea noastră fizică. Fiecare formă există în mod independent de planul fizic însă este intreconectată de acesta prin intermediul frecvenţei sale interne de vibraţie, aşa cum particulele de lumină şi valurile de lumină sunt intreconectate şi există precum o singură unitate de energie.

Materia există ca un continuum de energie ce se expansionează mult dincolo de limitele crude ale vederii noastre fizice. Aceasta este o descoperire importantă deoarece ea explică însăşi existenţa tuturor formelor şi materiilor ce se găsesc în toate planurile subtile ale universului. Aceasta explică de asemenea natura multidimensional a orice descoperim atunci când suntem dedublaţi.

De exemplu, atunci când analizăm lumina din planul fizic, noi vedem doar o mici parte a spectrului electromagnetic. Totuşi fiecare dintre noi este scăldat în permanenţă într-o mare de frecvenţe de radiaţii: raze X, infraroşii, unde radio şi microunde. Aşa cum lumina fizică acoperi doar o fracţiune din spectrul electromagnetic de unde, tot astfel şi materia vizibilă este compusă doar dintr-o infimă parte a întregului, univers energetic multidimensional. Marea parte a universului nu este formată din particule, aşa cum ştiinţa modernă presupune, ci; este bazată pe frecvenţă. Particulele fizice de materie sunt pur şi simplu materializarea grosieră a frecvenţelor (undelor) energetice subtile. Aşa cum lumina fizică nu este doar formată din particule de energie ci este de asemenea manifestarea temporară a unei unde energetice sub formă de particulă, tot astfel întregul nostru univers fizic nu este doar energie moleculară ci un continuum de frecvenţe energetice ce se extind mult în inima universului multidimensional.

Pe scurt, toate obiectele şi formele de viaţă sunt prin natura lor multidimensionale. Totul în jurul nostru este multidimensional existând în simultaneitate în diferite planuri energetice vibraţionale ale universului. Toate aceste dimensiuni energetice coexistă în acelaşi timp şi spaţiu, de exemplu undele radio, microundele, razele X şi lumina vizibilă coexistă în acelaşi timp împreună, fiecare având propria frecvenţă de vibraţie.


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, openload, vimeo, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!Apreciem sprijinul celor cu suflet, pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare.


Your email is never published or shared.