Wilhelm Reich – Dreptul omului de a sti

Wilhelm Reich – Dreptul omului de a ști

Această biografie introductivă despre doctorul Wilhelm Reich a fost produsă de către Fundația “Wilhelm Reich Infant Trust” în 2002, atât ca deschidere a Muzeului Wilhelm Reich, cât și ca un instrument educațional pentru un public mai larg. Documentarul oferă o privire de ansamblu asupra vieții incredibile și operei unice a lui Reich.

Compus din fotografii de arhivă și imagini filmate, plus animații de calculator, această biografie nu este concepută ca un substitut pentru opera lui Wilhelm Reich, ci mai degrabă ca o introducere ușor de înțeles, pas cu pas, în viața sa, precum și în munca de cercetare a energiei orgonice.

Plăcerea de a trăi și plăcerea orgasmului sunt identice. Anxietatea orgasmică extremă este baza fricii de viață. Wilhelm Reich

De asemenea, filmul documentar descrie, succint, campania sistematică de distrugere a muncii lui Wilhelm Reich de către autoritățile americane, săvârșită de Food and Drug Administration, care a ordonat arderea tuturor lucrărilor din biblioteca și laboratorul savantului. Doctorul Wilhelm Reich a murit în închisoare la 3 noiembrie 1957, în condiții suspecte, cu o zi înainte să fie eliberat condiționat. Administrația penitenciarului a refuzat efectuarea autopsiei.

Vezi online cu traducere:


INFO: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce. - DMCA


Dacă vă place acest site, iar informațiile prezentate vă sunt de ajutor, ajutati acum acest site cu o donație prin serviciul electronic securizat PayPal sau direct in cont bancar. (clik aici)