Wayne Dyer – Despre puterea intentiei si iubire

Intenția este privită ca o formă de energie ce ne unește și ne conduce spre împlinirea menirii noastre. Inteligența, creativitatea, și imaginația au mai curând legătură cu câmpul energetic al intenției și nu reprezintă doar gânduri sau componente ale creierului nostru. Nu există un loc în care să găsim acest câmp al intenției fiindcă orice lucru din univers are încorporată în el intenția. Orice aspect al naturii, fără excepție, conține în el intenția și nimic din natură nu-i pune la îndoială calea intenției. Noi la rândul nostru, suntem cuprinși în intenția din energia acestui câmp. În ADN există un sâmbure al viitorului, prezent în concepție în fiecare dintre noi. În intenție, Spiritul lucrează pentru noi!

Vezi online cu traducere:

Clip 1

Clip 2

 
Cartile lui Wayne Dyer se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Dacă fiecare dintre vizitatorii acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 5 lei, (atat e transferul minim in cont), ajutorul vostru ar fi minim, practic insesizabil pentru voi, însă pentru noi ar însemna mult. (clik aici pentru mai multe detalii...)