Wayne Dyer – Despre puterea intentiei si iubire

Intenția este privită ca o formă de energie ce ne unește și ne conduce spre împlinirea menirii noastre. Inteligența, creativitatea, și imaginația au mai curând legătură cu câmpul energetic al intenției și nu reprezintă doar gânduri sau componente ale creierului nostru. Nu există un loc în care să găsim acest câmp al intenției fiindcă orice lucru din univers are încorporată în el intenția. Orice aspect al naturii, fără excepție, conține în el intenția și nimic din natură nu-i pune la îndoială calea intenției. Noi la rândul nostru, suntem cuprinși în intenția din energia acestui câmp. În ADN există un sâmbure al viitorului, prezent în concepție în fiecare dintre noi. În intenție, Spiritul lucrează pentru noi!

Vezi online cu traducere:

Clip 1

Clip 2

 
Cartile lui Wayne Dyer se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup