Visul american – Ce sunt banii si cum functioneaz bancile

americandream

Visul american este un film documentar animat de 30 minute, care ne arată modul în care suntem înșelați de către pilonii de bază ai guvernului. Cu toții depunem eforturi pentru a ne îndeplini visurile, iar acest film ne dezvăluie motivele pentru care speranțele noastre sunt tot mai încețoșate.

Ştiți cum au fost creați banii? Știți cum funcționează sistemul bancar? De ce explodează piața imobiliară și de ce se prăbușește? Chiar știm noi, oare, ce este sistemul Rezervei Federale din SUA şi cum ne afectează în fiecare zi? Acest film documentar examinează îndeaproape problemele cu care ne confruntăm astăzi, probleme care nu sunt noi.

Documentarul ne arată de ce mulți lideri ne-au avertizat și au luptat de-a lungul istoriei împotriva tipului de sistem financiar pe care se bazează economia mondială la momentul actual și ne îndeamnă să investigăm cu atenție câteva instituții dubioase și înrădăcinate foarte puternic în societatea noastră.

Vezi online cu traducere:

Server 1

Server 2

https://ok.ru/video/1058290469601

 

În 1773, un bogat comerciant de aur evreu, pe nume Mayer Amschel Bauer (1743-1812) – care şi-a schimbat mai târziu numele în Rothschild – a chemat în locuinţa sa din Frankfurt (Germania) 12 oameni bogaţi şi plini de influenţă. Scopul acestei întâlniri a fost acela de a crea un plan pentru câştigarea controlului întregii omeniri, plan constând în 25 de puncte. Dacă vom citi planul, vom înţelege multe lucruri care s-au întâmplat în istoria omenirii în ultimele 2 secole, lucruri care se întâmplă chiar şi în prezent:

1. Utilizarea violoenţei, în locul discuţiilor academice.
2. Promovarea “liberalismului” pentru a uzurpa puterea politică.
3. Iniţierea bunăstării de clasă.
4. Politicienii trebuie să fie şireţi şi înşelători – orice cod moral ar face un politician să fie vulnerabil.
5. Demolarea forţelor şi a regulilor existente. Reconstrucţia tuturor instituţiilor existente.
6. Păstrarea “invizibilităţii publice” până în momentul în care se câştigă o asemenea putere încât nicio altă forţă n-o mai poate submina.
7. Utilizarea psihologiei mulţimii pentru a controla masele. “Fără despotism absolut nimeni nu poate conduce eficient.”
8. Promovarea folosirii alcoolului, drogurilor, a corupţiei morale şi a tuturor formelor de vicii, în special pentru a-i corupe pe cei tineri.
9. Punerea mâinii pe proprietăţi prin orice mijloace, pentru a se asigura supunerea.
10. Instigarea la războaie şi controlul conferinţelor de pace, astfel încât nimeni din combatanţi să nu câştige teritorii, pentru a nu obţine prea multă putere.
11. Alegerea candidaţilor pentru funcţii publice din rândul celor “servili şi obedienţi comenzilor noastre, astfel încât ei să fie nişte simpli pioni în jocurile noastre.”
12. Utilizarea presei pentru propagandă, în scopul controlării informaţiilor publice.
13. Faceţi masele să creadă că au fost pradele unor criminali. Ordinea restaurată va apărea astfel creată de “salvatori”.
14. Crearea panicii financiare. Utilizarea foametei pentru a subjuga masele.
15. Infiltrarea francmasoneriei, pentru a lua controlul asupra Marilor Loji ale Orientului, în scopul ascunderii caracterului ei filantropic. Răspândirea ideologiei ateist-materialiste.
16. Atunci când va bate ceasul nostru şi lumea întreagă va fi sub controlul nostru, influenţa francamsoneriei va fi distrusă.
17. Folosirea înşelătoriei sistematice şi a sloganurilor populiste. “Opusul a ceea ce s-a promis poate fi făcut întotdeauna mai târziu… Şi asta fără consecinţe.”
18. Un regim de teroare este modalitatea cea mai economică pentru a aduce o înrobire rapidă.
19. Consilierii noştri politici, economici şi financiari trebuie să ne ducă până la capăt mandatele cu multă diplomaţie şi fără frica de a expune “puterea secretă din spatele politicilor naţionale şi internaţionale”.
20. Scopul final este un guvern mondial. Este necesar în a stabili monopoluri uriaşe, astfel încât cele mai mari averi să depindă de noi.
21. Utilizaţi războiul economic. Deposedaţi marile averi printr-o combinaţie de taxe înalte şi competiţie neloială.
22. Faceţi ca bogaţii lumii să se distrugă unii pe ceilalţi, astfel încât doar proletariatul să rămână în lume, cu câţiva milionari devotaţi cauzei noastre.
23. Numiţi acest program “Noua Ordine”. Un dictator trebuie numit.
24. Păcăliţi, năuciţi şi corupeţi pe membrii cei mai tineri ai societăţii, învăţându-le teorii şi principii false.
25. Faceţi ca legile naţionale şi internaţionale să devină contradictorii şi apoi substituiţi arbitrariul pentru lege.

Planul trebuia pus în aplicare împreună cu organizaţia Illuminati, creată 3 ani mai târziu, în 1776, de către Adam Weishaupt. Aşa cum am spus mai sus, Bauer şi-a schimbat numele în Rothschild, care înseamnă “scut roşu”. De atunci, dinastia Rothschild a început să domine lumea bancară internaţională şi să încerce să controleze lumea total, pentru instalarea guvernului unic mondial.


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite