Dr. Virgiliu Stroescu – Vitamina B12, Ce este si cum se obtine

Dr. Virgiliu Stroescu peste 20 de ani a fost endocrinologul si nutritionistul sportivilor romani la Centrul si apoi la Institutul de Medicina Sportiva. A fost endocrinolog si nutritionist al lotului de olimpici romani ca de exemplu: Nadia Comaneci, Gabi Szabo (gimnasta), Ivan Patzaichin, Nastase, la fotbalisti, diversi atleti si olimpici romani, etc. Toti sportivii romani din perioada 1978-2000 care acum sunt “la pensie” (fie sunt antrenori sau sunt pe “culmile succesului” sportiv, sau retrasi din sportul de performanta) au trecut prin mana doctorului Virgiliu Stroescu. Pentru un stil de viata sanatos si pentru slabire si mentinere greutate sanatoasa este nevoie de “mancarica si miscarica” spune dr. Virgiliu Stroescu. (mancare sanatoasa si miscare, exercitiu fizic, sport, etc.)

Vezi online:

 

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite