Viitorul : O calatorie catre sfarsitul timpului

Cum se va termina totul? Această experiență ne duce într-o călătorie spre sfârșitul timpului, trilioane de ani în viitor, pentru a descoperi ce poate fi în cele din urmă soarta planetei noastre și a universului nostru. Începem în 2019 și călătorim exponențial în timp, mărturisind viitorul Pământului, moartea soarelui, sfârșitul tuturor stelelor, dezintegrarea protonilor, galaxiile zombie, posibilele civilizații viitoare, explozii de găuri negre, efectele energiei întunecate, universurile alternative , destinul final al cosmosului – pentru a numi câteva. Aceasta este o imagine a viitorului, așa cum este pictată de știința modernă – o imagine care va evolua cu siguranță în timp, pe măsură ce vom săpărați mai multe indicii despre felul în care povestea noastră se va desfășura. O mare parte din știință este foarte recentă – iar piesele de puzzle noi așteaptă încă să fie găsite. Pentru mine, această viziune superioară a timpului oferă o perspectivă profundă – că trăim în interiorul flash-ului fierbinte al Big Bang-ului, momentul perfect pentru a se absorbi în privirile și sunetele unui univers în zilele lui de glorie, înainte ca toate să dispară. Deși sfârșitul va veni în cele din urmă, avem o infinitate practică de timp să ne jucăm dacă ne jucăm corect. Viitorul poate părea sumbru, dar avem un potențial enorm ca specie.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite