Valerian (2017) – Cum rasa umana este trasa in jos de conducatorii reptilieni

Contactul cu aceste rase de extratereștri ne-a schimbat fundamental înțelegerea despre Univers. Omul, prin excelență, este o ființă orgolioasă, egoistă, care era convins că este ființa superioară din Univers. Lucrurile nu stau așa. Trebuie să acceptăm că nu deţinem supremația și că în orice moment lucruri pe care nu le dorim se pot întâmpla. Oamenii au fost genetic modificați pentru a putea să se reproducă cu reptilienii. Ei pot supraviețui grație clonajului. O altă rasă de extratereștri la care a făcut referire este cea numită Yahiel. Sunt creaturi hibride care iradiază energie solară, sunt frații și surorile stelelor. Ei sunt frumoși, inteligenți și au ajutat pe pământeni de-a lungul evoluției.

O a treia rasă de extratereștri este cea a Sirienilor. Aceștia sunt specialiști în energii durabile, geometrie sacră, arhitectură. Au ochii ovali și culoarea pielii bleu. Pleiadienii sau marii blonzi, au ochii albaștri și sunt extrem de frumoși.

Arcturienii sunt cea mai veche rasă de extratereștri. Ei au colonizat Calea Lactee. Au peste doi metri înălțime, au piele bleu și capete foarte mari. Ei cunosc misterul Universului și pentru ei nu există bariere între fizic și psihic.

Vizioneaza clipul selectat cu traducere:

 

Urmatorul clip selectat este despre nemurirea sufletului: – “In momentul cand murim, eliberam toata energia care ramane in corpul nostru sub forma de val sau “unda” care calatoreste prin spatiu si timp. Uneori gaseste un oaspete bun. “

Vizioneaza clipul selectat cu traducere:

 

Un ultim clip selectat spune multe despre conducatorii acestei planete:  ” Crezi ce-a zis comandatul ca ce este a mea este a mea. Si ce-i al tau este al meu ? Este angajamentul de loialitate. “

Despre soldatii: Urmez regulile. Este ceea ce ma face cine sunt.

Despre iubire: Dragostea este mai puternica decat orice, incalca toate regulile, legile si depaseste orice armata sau guvern. Uita-te la ea.

Vizioneaza clipul selectat cu traducere:

 

Vezi filmul online la adresa – https://bit.ly/2VRt92q


INFO: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce. - DMCA


Dacă vă place acest site, iar informațiile prezentate vă sunt de ajutor, ajutati acum acest site cu o donație prin serviciul electronic securizat PayPal sau direct in cont bancar. (clik aici)