Unseen Enemy (2017) – Inamicul nevazut

Predictiile apocaliptice despre epidemii care afecteaza o foarte mare parte din populatia planetei se repeta in fiecare an, insa ele se refera numai la cati oameni vor muri din cauza lor, fara sa prevada si cauzele sau metode de prevenire. Si asta in ciuda persoanelor importante care investesc in gasirea unui tratament an dupa an. In aceasta situatie, era imposibil sa nu se ridice semne de intrebare si sa nu apara voci care spun ca epidemiile sunt fabricate si exista o intreaga industrie care asteapta sa mai apara o boala. Intr-un interviu acordat revistei germane Der Spiegel, medicul epidemiolog Tom Jefferson a afirmat ca nu este nicio diferenta intre o raceala obisnuita si gripa porcina. El spune ca orice raceala este provocata de un virus, in prezent fiind cunoscuti mai mult de 200. Epidemiologul a dat cateva exemple de raceli provocate inclusiv de un virus care provine de la cai, dar care nu este la fel de celebru ca cel gripal.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite