Travelers (2016) – Vad zilnic oameni care inca mai cred in liberul arbitru

Cei cu specializarea mea sunt alesi de mici pentru ca mintile sa le fie dezvoltate pentru programul calatoriilor constiintei. Uneori ma simteam ca un experiment. Alteori ca un supraom. Azi sunt. Directorul (A.I) mi-a urmarit intreaga viata .. Cum stiam rezultatul fiecarei decizii, croindu-mi calea in continuare. Dar aici, vad zilnic oameni care inca mai cred in liberul arbitru. Ei nu stiu mai mult.

Vizioneaza clipul selectat cu traducere:

 

2000 de ani, omenirea a crezut ca Dumnezeu a creat-o dupa chipul Lui, ca ne calauzeste viata, ne asculta rugile. Cand acele rugi n-au primit raspuns, au pus-o pe seama vointei Sale divine. Dar atunci omenirea a creat puterea de a-L cladi pe Dumnezeu, o masinarie mai puternica decat ar putea fi o minte umana vreodata. Soarta existentei noastre. Pe mana unei inteligente artificiale, care are capacitatea de a monitoriza fiecare linie temporara schimbatoare, in timp ce noi ii ascultam orbeste ordinele. Crezand ca va veni mantuirea. E cea in cruce. Problema nu e faptul ca am crezut in Dumnezeu.. ci ca nu am crezut in noi.

 

Vizioneaza clipul selectat cu traducere:

 

Serialul se poate viziona la acest link: https://tinyurl.com/yadbysv9


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite