Tony Robbins – Intentia

OPRAH : Care este regula numărul unu pe care aţi sugera să o urmeze cineva ca să-si exprime sinele autentic? Pentru că toţi căutam asta. Cum pot să fiu mai mult eu însămi?

TONY ROBBINS: Cred că ar fi bine să-ţi dai voie să fii spontană, în loc să răspunzi la cum crezi că ar trebui să fii. Cu toţii am dezvoltat o identitate, ştim cine suntem şi cine nu suntem. Ne definim nu doar pe baza a cine credem că suntem, ci şi pe baza a cine nu suntem. Iar toate aceste definiţii au fost făcute în urmă cu zece, douăzeci, treizeci, patruzeci de ani. Şi le împrospătăm doar dacă avem vreo experienţă zguduitoare, care ne face să ne reevaluăm vieţile. Aşa că, decide conştient: „Cine sunt azi? Care îmi e crezul? De ce sunt aici? Ce am de dăruit? Ce am de învăţat?

In ce direcţie să mă dezvolt? De ce să mă bucur?“ Apoi încearcă lucruri, spontan. Pentru că eu cred că cea mai importantă decizie este să spui: „O să mă bucur de acest moment chiar acum. E singurul lucru real pe care îl am. Şi viaţa e prea scurtă ca să sufăr”. Şi dacă fac asta în fiecare clipă, lucrurile se întâmplă intr-un fel mai mult decât magnific. E uşor să predici, mai greu să aplici, dar este o disciplină. Şi dacă o urmezi şi începi să o evaluezi clipă de clipă, vei deveni dependent. Va fi o dependenţă pozitivă, pentru că eliberarea pe care o aduce e de nedescris. Trebuie trăită.

 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

   
Cartile lui Tony Robbins se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

 

Ai gasit un clip video care nu porneste? Te rog sa ma anunti si voi incerca sa il repar (clik aici)


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite