Tony Robbins (2016) – Eu nu sunt gurul tau

Un documentar Netflix lansat în 2016, Tony Robbins: ”Eu nu sunt gurul tău” a adăugat un alt nou capitol la viața lui. La o luptă UFC la care a mers nu cu mult timp în urmă, existat tineri de 20 de ani care se apropie de el toată noaptea, tot vorbind despre film. Un Facebook live chat a acumulat mai mult de 500.000 de telespectatori în direct în prima noapte în care documentarul a fost disponibil online.

Filmul este regizat de Joe Berlinger a cărui carieră a constat în mare parte din documentare despre crime, mafioți și Metallica. Documentarul îl urmăreste pe Robbins și o audiență de mii de oameni intr-un seminar intens de șase zile în Boca Raton, Florida. Urmărindu-l, veți obține un sentiment de abordare a modului de coaching a lui Robbins. Sunt lumini intermitente și muzică tare, iar mulțimea masivă este încurajată să danseze și să cânte. Îl vezi Robbins însuși cum înainte de a urca pe scenă, și apoi să-l vezi cântând, de asemenea. Intregul lucru se simte ca o renaștere bisericească de energie înaltă.

Vezi online cu traduere:

Server 1

Server 2

https://ok.ru/video/1056561498849

 
Cartile lui Tony Robbins se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. (mai multe aici...)