Tony Robbins (2016) – Eu nu sunt gurul tau

Un documentar Netflix lansat în 2016, Tony Robbins: ”Eu nu sunt gurul tău” a adăugat un alt nou capitol la viața lui. La o luptă UFC la care a mers nu cu mult timp în urmă, existat tineri de 20 de ani care se apropie de el toată noaptea, tot vorbind despre film. Un Facebook live chat a acumulat mai mult de 500.000 de telespectatori în direct în prima noapte în care documentarul a fost disponibil online.

Filmul este regizat de Joe Berlinger a cărui carieră a constat în mare parte din documentare despre crime, mafioți și Metallica. Documentarul îl urmăreste pe Robbins și o audiență de mii de oameni intr-un seminar intens de șase zile în Boca Raton, Florida. Urmărindu-l, veți obține un sentiment de abordare a modului de coaching a lui Robbins. Sunt lumini intermitente și muzică tare, iar mulțimea masivă este încurajată să danseze și să cânte. Îl vezi Robbins însuși cum înainte de a urca pe scenă, și apoi să-l vezi cântând, de asemenea. Intregul lucru se simte ca o renaștere bisericească de energie înaltă.

Vezi online cu traduere:

Server 1

Server 2

https://ok.ru/video/1056561498849

 
Cartile lui Tony Robbins se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

 

Vrei să mă ajuti cu ceva? Daca da, in primul rand ma bucur că simti să daruiesti. Ajută acest blog să ramâna deschis si făra reclame. Am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor.


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite