Tiffany Jenkins – Despre un artefect mesopotamian

În lumea noastră efemeră, digitală, în care totul este mediat printr-un ecran de computer și chemat prin clicul unui mouse, obiectele antice din muzeele vechi prăfuite sunt esențiale pentru viitorul învățării. La sfârșitul secolului al XVIII-lea, un fragment de lut dintr-o piesă din cea mai veche literatură din lume a răsturnat ortodoxii și cunoștințe avansate din trecut. Este o lecție importantă: dovezi din trecut ne vor ajuta să regândim ceea ce știm, care nu este niciodată complet. Istoria antică și artefactul tangibil – ceva real, nu virtual – ne vor scoate din nori și ne vor readuce pe pământ.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite