The Venus Project – Alegerea este a noastra

Acest film explorează multe aspecte ale societății noastre. Pentru a regândi ce este posibil în lumea noastră, trebuie să luăm în considerare ce fel de lume vrem să trăim. Deși ne referim la ea ca la o civilizație, aceasta este orice altceva decât civilizată. Viziunile unității și părtășiei globale au inspirat mult timp omenirea, însă aranjamentele sociale până în prezent nu au reușit în mare parte să producă o lume pașnică și productivă. Deși parem să fim avansați din punct de vedere tehnic, valorile și comportamentele noastre nu sunt. Posibilitatea unui viitor optimist este în contrast puternic cu dilemele noastre sociale, economice și de mediu actuale. The Choice Is Ours include interviuri cu oameni de știință notabili, profesioniști în mass-media, autori și alți gânditori care explorează dificultățile cu care ne confruntăm.

Vezi online cu traducere:

 


Existența și continuitatea acestui blog este posibila grație celor ce ma sustin, astfel pot plati serviciile de gazduire a acestui site si dupa cum observati nu exista reclame, totul este curat, simplu si usor de citit. Va multumesc tuturor!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite