The Dark Tower (2017) – Cum “omul negru” are nevoie de puterile psihice ale copiilor ca sa patrunda in universul nostru

Mai sunt si alte lumi in afara de cea in care traim, sustine Stephen King, creatorul „The Dark Tower” – “Turnul intunecat” – un multi-univers in care cotidianul coexista cu supranaturalul. Eterna confruntare dintre bine si rau capata aici noi valente: Roland Deschain (interpretat de Idris Elba) este ultimul dintr-o pleiada de vesnici pistolari care au jurat sa mentina pacea si sa apere cu pretul vietii Turnul, elementul de echilibru ce tine lumea la olalta.

Vizioneaza clipul 1 selectat: 

 

La randul sau, Walter O’Dim alias Omul in negru (Matthew McConaughey), chintesenta raului, vrea sa instaleze haosul in toate lumile cunoscute, iar pentru a reusi, este suficient sa doboare Turnul. Cei doi poarta o nesfarsita lupta, iar de deznodamantul acesteia depinde insasi soarta omenirii. Miraj sau realitate, confruntarea Pistolarului cu Omul in negru i se arata in vise unui baiat de 14 ani din New York, singurul care ar putea inclina balanta. Dar va reusi el oare sa patrunda in cealalta dimensiune?

Vizioneaza clipul 2 selectat: 

 

Ps: se poate observa in film ca majoritatea oamenilor cu ego sunt usor de controlat si doar cei ce au reusit sa practice “cunoasterea de sine” si au iesit din dualitate pot sa ii faca fata mintii vechi egoieste si omului negru.

 

Filmul se poate viziona pe internet online! – https://bit.ly/2CSs4ig

 
Cartile lui Stephen King se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

INFO: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce. - DMCA


Dacă vă place acest site, iar informațiile prezentate vă sunt de ajutor, ajutati acum acest site cu o donație prin serviciul electronic securizat PayPal sau direct in cont bancar. (clik aici)