Terence McKenna – OZN-urile nu sunt extraterestre

Terence McKenna – ”filozoful genial al stărilor alterate de conștiință”, la emisiunea Thinking Allowed, contrazice viziunea cea mai răspândită în comunitatea OZN conform căreia experiența OZN se explică prin ipoteza extraterestră. McKenna arată că trendul obișnuit de speranță legată de ideea că experiența OZN este primul pas al umanității către cetățenie galactică este nefondat și aderă mai degrabă la viziunea lui Jacques Vallee, care arată că fenomenul este interdimensional și la cea a lui Carl Gustav Jung, care arată că acesta exprimă arhetipuri adânc înrădăcinate în inconștientul colectiv.

Vezi online cu traducere:

 Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.