Terence McKenna – OZN-urile nu sunt extraterestre

Terence McKenna – ”filozoful genial al stărilor alterate de conștiință”, la emisiunea Thinking Allowed, contrazice viziunea cea mai răspândită în comunitatea OZN conform căreia experiența OZN se explică prin ipoteza extraterestră. McKenna arată că trendul obișnuit de speranță legată de ideea că experiența OZN este primul pas al umanității către cetățenie galactică este nefondat și aderă mai degrabă la viziunea lui Jacques Vallee, care arată că fenomenul este interdimensional și la cea a lui Carl Gustav Jung, care arată că acesta exprimă arhetipuri adânc înrădăcinate în inconștientul colectiv.

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite