Mehran T. Keshe – Vocea Omului

Dacă sunteți orb și doar auziți vocea, expresia vocii, în conjuncție cu viziunea omului, a creat secțiuni cu diferite emoții în noi. Și este, probabil, pentru prima dată, când omul înțelege că vocea lui reprezintă emoția lui.

De multe ori am spus: Emoțiile sunt cele ce se află între Sufletul Omului și Sufletul Fizicalitaţii. Când Sufletul o simte, omul o spune, nu neapărat prin vocea cutiei, ci cu vocea emoției creierului omului, care îşi creşte propria ei intensitate și care este ea însăși un sunet ca urmare a interacțiunii cu Sufletul Omului. Atunci are loc, ceea ce reprezintă interacțiunea fizică sau răspunsul fizic al omului.

Când vedem Pământul și Soarele că interacționează la nivelul câmpurilor, vedem lumina zilei, vedem crearea de noi materii. La fel este și cu emoțiile omului în dimensiunea fizicalitaţii, atunci când interacționează cu Sufletul Omului, rezultatul îl reprezintă comportamentul fizic al omului.

Deci totul este un amestec de sunete, totul are o muzică. Noi suntem cei ce trebuie să găsim instrumentele să ascultăm, să detectăm și să auzim acel sunet al interacțiunii.

Ne frecăm mâinile și auzim ceea ce este, ceea ce face. Frecăm două bucăți de oțel una de cealaltă, zgomotul scârțâitului ne dă aceiași senzație.

Deci acum înțelegem, că emoția omului provine și se manifestă ea însăși prin sunetul omului.

Dar așa cum am spus în alte lecții, evoluția nu doar a creat degete, evoluția a permis crearea și reglarea degetelor, care pot cânta în interacțiunea Sufletului Omului cu Sufletul Fizicalitaţii Omului și prin cântul acestor degete, ceea ce noi numim cutia vocală a omului, noi creăm ceea ce numim sunet.

Deci acei ce s-au maturizat și înțeleg, pot auzi vocea propriului lor Suflet, în interiorul structurii propriului lor creier. Apoi pot auzi emoția creată. Și apoi pot vedea în interacțiunea acesteia, cum pot face o muzică care duce la reacție, sau ceea ce numim mișcarea fizicalitaţii.

Sunetul este parte a esenței manifestării. Sunetul, zgomotul, muzica, noi toți alegem diferite nume pentru diferite lățimi de bandă ale intensității acestuia. Dar de fapt este în totalitate mișcarea câmpurilor materiei, în condiția materială, care în interacțiune cu intensitatea Sufletului Omului, creează zgomotul, muzica.

De aceea ne place muzica, de aceea citim poezii în mod diferit față de cititul unei scrisori, a unui ziar. Încercați să citiți un articol de ziar, în modul în care citiți o poezie şi vedeți dacă are același efect. Noi am găsit pace, echilibru și am găsit salvare în zgomotul pe care-l numim muzică.

În Univers auzim interacțiunea câmpurilor Universului, care se freacă unele de altele și aceasta este muzica Universului. Zgomotele pe care le auzim în adâncul spațiului atunci când călătorim, sunt practic similare rezultatului frecării mâinilor între ele.

Cele ce sunt de ordin mai înalt, trec prin, iar cele ce sunt de intensitate similară, interacţionând în diferite feluri şi diferite unghiuri, crează acea lumină.

Și dacă înțelegeți că lumina este un sunet, o voce, un zgomot, atunci înțelegeți că Universul își creează propria muzică.

Noi suntem cei care am negat-o, noi suntem cei care nu o putem auzi. Noi suntem cei care, acum că ne-am alăturat Comunității Universale începând de astăzi, vom începe să o auzim.

Este muzica Iubirii care este dăruire. Este gratuită în spațiu, puteți lua ceea ce aveți nevoie.

Nu o puteți depune în bancă nici plăti cu bitcoin. Nu o puteți pune într-un seif ca să o păstrați. Este gratuită și este egală tuturor ce vor să o aibă, pentru cei ce vor să se bucure de zgomotul, de sunetul, de muzica Universului.

Apoi când ieșiți, să vă minunați, în adâncul spațiului, învățați transformarea transmutării elementelor, veți auzi zgomotul Universului frecându-se de zgomotul Sufletului vostru şi atunci veți spune: Acum aud muzica Universului. Este atât de dulce, încât oamenii care nu înțeleg, își vor da viața pentru ea, pentru a afla sursa şi esenţa ei.

Și acest zgomot, sau melodie, duce la Creator sub orice formă și în toate dimensiunile. Niciodată nu greșiți odată ce auziți zgomotul, muzica Universului.

În spațiu amintiți-vă că jocul dintre Sufletul Omului și Sufletul Fizicalităţi Omului, este cel ce conduce la vocea omului. Dacă strigăm (de bucurie), râdem, sufletul se înălţa, devenim fericiţi, dacă strigăm (cu furie), plângem sufletul se restrânge.

Întotdeauna am știut cum să ne manifestăm esența trăirii propriului nostru Suflet, prin vocea noastră, şi niciodată nu am înțeles, doar am luat-o ca atare.

Cei dintre noi care nu vorbesc, nu înseamnă că nu avem un Suflet. Tot ceea ce înseamnă este că cutia vocală a omului, a fost poziționată într-un loc puțin greșit. Dacă o mutați, ar trebui să puteți vorbi, în afară de cazul când nu există.

De la începutul creaţiei, omul a avut o cutie vocală, o reflexie a frecării dintre Sufletul Omului și Sufletul Fizicalităţi Omului. În timpul ce va veni vom descoperi că nu mai sunt oameni muți printre noi şi nu sunt surzi printre noi.

Este vorba doar despre faptul că nu avem instrumente pentru a fi capabili să înțelegem această interacțiune. Interacțiunea dintre două câmpuri. Deoarece dacă omul ajunge să înțeleagă și merge mai departe, puteți controla intensitatea și poziția Sufletul Fizicalităţi, în raport cu Sufletul Omului și să facă zgomot fără nici o cutie vocală, în Univers.

Asta vom face, atunci când ne detașăm de fizicalitatea noastră și devenim Suflete, aşa vom comunica cu ceilalţi.

Mulţi aţi visat şi aţi vorbit cu fiinţele din vis, dar nu v-aţi gândit că fizicalitatea lor nu este acolo, interacţiunea dintre Sufletul fizicalitaţii noastre şi a fiinţei din vis, crează vocea sau zgomotul Sufletului, pe care o recunoaştem, o apreciem, o iubim sau ne înfricoşează.

Deci nu avem nevoie de o dimensiune fizică pentru a fi în stare să comunicăm, dar spunem ca am avut un vis, de fapt am vorbit prin intermediul Sufletelor fizicalitaţii pentru că toate au aceeaşi putere.

Când visaţi, vedeţi Sufletul fizicalitaţii fiinţei şi nu fiinţa însăşi şi pentru că o recunoaşte-ţi şi fiecare are puterea să-şi schimbe (de exemplu) culoarea ochilor, veţi spune: am visat-o pe mama dar avea ochii roşii, oare ce este în neregulă cu ea.

Acum că aţi intrat în Comunitatea Universală trebuie să înţelegeţi că orice interacţiune de câmpuri, frecarea lor, are un sunet şi fiecare sunet în funcţie de putere, are o culoare.

Ce vă face să vedeţi un negru, un chinez sau un alb în vis, cum îi recunoaşteţi pentru că nu aveţi ochi şi cutie vocală să vorbiţi, dar în procesul existenţei noi am făcut culori şi din informaţiile pe care le purtăm în ARN facem asocierea cu fiinţele, în vis.

Dacă înţelegeţi asta, când veţi fi în adâncul spaţiului veţi şti cum să comunicaţi, cum să trimiteţi un mesaj, instantaneu, pe Pământ la cineva anume. Sunetul emoţiei Sufletului va fi recepţionat la intensitatea Sufletului.

Intrăm într-o nouă dimensiune a existenţei şi pentru mulţi dintre voi ea nu există, petru că aţi ales să nu existe, pentru că vă simţiţi în siguranţa în această închisoare a satului omului.

Mereu reamintesc ceea ce am spus anterior, am dat vederea înapoi unei fete în vârstă de 21 de ani, iar ea a spus: Vreau să stau oarbă. Este libertatea de alegere.

Noi suntem cei ce am ales să fim orbi la ceea ce ne servește mai bine, încât să obținem ceea ce ne-am dorit.

Aşa cum v-am mai spus, noi refuzăm să auzim zgomotul, vocea Sufletului grâului, sau cărnii pe care o mâncăm, pentru a ne justifica că nu am ştiut. Acum ştim.

Acum poate o parte din voi care nu doriţi să fiţi vegetarieni, sau să mâncaţi animale, veţi deveni “Sufleterieni” şi să trăiţi doar cu energia pe care Sufletul o are din Univers.

În Comunitatea Universală veţi învăţa că puteţi absorbi orice doriţi oricând doriţi. Şi vă întoarceţi la acelaşi proces, interacţiunea câmpurilor care vin din Univers, cu câmpurile Sufletului corpului omului îi va spune omului dacă are nevoie sau nu de aceste câmpuri.

Este ca şi când ai sta în fata radiatorului sau a areului condiţionat, este acelaşi proces, unul dă energie altul ia energie, dar noi decidem ce să luăm sau ce să dăm.

Este foarte straniu cum am ignorat adevărul despre esenţă existenţei noastre, pentru că ni s-a potrivit ignorata pentru această perioadă de timp, dar începând de astăzi timpul ignoranţei s-a sfârşit.

Să înţelegem că intrăm într-o dimensiune nouă, în care vocea interacţiunii Sufletelor va fi auzită nu vocea cutiei vocale în dimensiunea fizicalitaţii omului.

De ce am creat muzica şi de ce dansăm pe muzică, este o modalitate de confirmare a existenţei? Poate prin aceste îmi pot eleva sufletul.

Când suferi de Alzheimer, oare poţi să cânţi un cântec şi dacă poţi repeta măcar scurte părţi ale unui cântec plăcut, îţi poţi recăpăta memoria înapoi, pentru ca prin puterea zgomotului muzicii inviţi Sufletul omului să facă conexiunea cu Sufletul fizicalitaţii omului, care îţi permite să vorbeşti. Şi când ridici puterea Sufletului fizicalitaţii suficient de sus pentru a ajunge la cutia vocală, atunci se produce reversarea Alzheimer-ului, este atât de simplu. Nu uitaţi, când cineva nu doreşte să vorbească, numim asta Alzheimer.

La fel este, în majoritatea cazurilor, cu cei ce suferă de atac epileptic, când se crează atât de multă energie, din interacţiunii Sufletului omului cu Sufletul fizicalitaţii, că nu mai poate fi gestionată de om în incinta creierului şi trebuie eliberată.

Este ca și cum ați izbi o mașină mare, într-un perete foarte subțire și creați foarte mult zgomot și rupeți multe lucruri, iar sunetul trebuie să plece şi energia să se disipeze și nu poate pleca prin coloana vertebrală, care reprezintă calea prin care trimitem energie și atunci noi îl numim atac de epilepsie.

Sunetul, zgomotul interacţiunii dintre Sufletul omului şi fizicalitatea omului, este cauza a 80 până la 90 % dintre bolile psihosomatice ale omului.

Dacă poţi acorda corect zgomotul cu acea parte a creierului, emoţia crează dimensiunea fizică.

Deci trebuie doar să creezi o condiţie ca puterea câmpurilor emoţiei, fizicalitaţii, Sufletul fizicalitaţii omului, în interacţiune cu Sufletul omului la puterea la care corpul fizic să primescă mai mult, atunci vei pleca fără nici o boală.

Trebuie să înţelegeţi dimensiunea sunetelor, zgomotelor şi vocilor în adâncul Universului, pentru că de multe ori auziţi zgomotul Sufletului şi nu aveţi cui să spuneţi. Dar ştiind asta, prin vocea omului chemaţi acea putere necesară expunerii Sufletului, mai înaltă sau mai joasă, care prin interacţiune cu Sufletul fizicalitaţii, absoarbe energia şi neutralizează un virus.

Într-un fel noi devenim alimentatorii noştri, prin intermediul sunetelor şi zgomotelor pe care mediul le face cu noi şi noi facem cu Sufletul şi cu fizicalitatea Sufletului.

Şi aşa poate aţi găsit o soluţie la cum să vă alimentaţi singuri. Dorinţa mea este porunca mea şi veţi vedea ce se întâmpla.

Întindeți mâinile și spuneți: – Vreau să vă dau tot ceea ce nu am nevoie, încât să nu-mi compromită existența.

Să nu minți. Să nu furi. Și în a da este o cerinţă, deoarece ceva trebuie să se întoarcă să-l înlocuiască. Voi nu pierdeți. Dar prin zgomotul emoției voi decideți ce intensitate să eliberați, ca să nu vă compromită existența.

În procesul prin care dați, voi primiți mai mult, obțineți o gravitație mai mare, apoi dăruind ciclul repornește. Voi rețineți puțin și dați mai mult înapoi. Și acest proces se cheamă existența necondiționată în Univers. Și în acest fel puteți exista miliarde de ani. Așa face Creatorul, prin același proces.

Acum omul trebuie să înțeleagă ce este zgomotul, vocea și ce înseamnă zgomotul, de ce iubim muzica. Deoarece atunci când cântați muzică, ea vine din interacțiunea materialelor din care sunteți voi făcuți. Ea are nivelul de intensitate a interacțiunii stării materiale a Sufletului cu dimensiunea fizică și de aceea ne bucurăm de muzică, de aceea creăm muzică.

Noi creăm o vibrație a câmpurilor prin interacțiunea cu câmpul Sufletului Omului cu Fizicalitatea Omului. Aceasta creează o reacție emoțională, prin care la o muzică râdem și la alta plângem, făcând un alt zgomot cu același instrument. Zgomotul, sunetul, muzica este o cale către emoția omului.

Și dacă omul înțelege, va fi capabil să comunice cu orice creatură din Univers, fară să cunoască limba respectivă.

Înțelegeți acum de ce am ales o limbă universală, ca aceasta și un Consiliu Universal ca acesta. Deoarece în interacțiune, ele au toate aceiași intensitate a câmpului, care, convertită în vocea omului, aduce aceiași intensitate sau întreaga totalitate a Omului.

Dorința mea este porunca mea, eu comand că vreau să eliberez asta și prin eliberare, aș putea primi ceea ce am nevoie și asta mă satisface.

Noi înțelegem atât de mult, dar omul nu e pregătit, dar gradual el va deveni. Gradual ajungem la un punct în care putem furniza totalitatea mesajului.

Deci acum înțelegeți de ce avem zgomotul și sunetul și care este motivul pentru asta. Deoarece prin el, noi putem absorbi energiea, de care avem nevoie pentru existență, pe timp lung, care este nevoie să fie stocată, undeva în structura corpului omului. Omul ar fi trebuit să înțeleagă până acum.

Atunci când explicăm despre vibrații ale structurii osoase, care duce la absorbția limfei în os, apoi noi obținem măduvă și confirmarea existenței acesteia.

Deci acum pielea omului poate fi reglată la fel cum am făcut cu stringurile osoase, care au adus hrana în ele, pentru a fi capabili să aducem hrană în corpul omului, energia pe care omul trebuie să o facă.

Acum începe să zbârnâie și să înțeleagă ce zumzăie, ce vă aduce și ce gust are, ce vedeți, ce simțiți. Cu același zbârnâit voi absorbiți energie care este veselă, apoi zâmbiți, intensitate care este dureroasă și apoi plângeți. Și spuneți, că această muzică vă face să plângeți, deoarece este alimentarea pe care doriți să o evitați, care este de intensitatea lacrimilor, care sunt fizic eliberate de ochii voștri, prin emoția dimensiunii zgomotului care îl primesc, a energiei pe care o primesc.

Așa cum am spus, lecția este foarte scurtă, dar deschide întreaga cutie a Pandorei vieții.

Puteți face un mut să vorbească? Da puteți. Dacă înțelegeți, nu este nevoie să vorbiți prin cutia vocală, ci este nevoie să vă ridicați la nivelul unui Suflet sau al altuia.

Atingeți Sufletul Fizicalitaţii sau atingeți Sufletul Omului, ca prin interacțiune, ele să creeze zgomotul pe care voi îl numiți vorbire. Am făcut o mașină de Gans, și vorbește. Ați deturnat intensitatea câmpurilor, care se creează prin interacțiunea câmpurilor, încât să vă antrenați vocea.

Dacă înțelegeți asta, nu ar trebui să mai existe muţi și surzi pe această planetă şi nicăieri.
Deoarece acum, când spunem: Dorința mea este porunca mea, acum că începem să vă învățăm, prin sistemul MaGrav, plasturi și toate celelalte pe care le utilizați, veți descoperi că puteți crea o intensitate, încât oricine să poată vorbi.

Dar persoana trebuie să vrea să vorbească, nu uitați că Sufletul Omului este controlorul.
Atunci înțelegeți de ce de cele mai multe ori, ultimul cuvânt pe care omul îl spune este: Doamne! sau Mamă! Care toate înseamnă Creatorul meu. Eu vin să mă alătura ție fără fizicalitate.

Atunci când Sufletul fizic al corpului omului, părăsește fizicalitatea omului, prin interacțiuni rapide, încercând să atingă intensități mai înalte încât să devină parte a Sufletului Omului, el creează o voce atât de înaltă, un zgomot, încât face bufnița să plângă. Deoarece ea aude transformarea.

Gândiți-vă și dacă înțelegeți, atunci ați găsit calea spre modul cum să vă alimentați pe voi înșivă și cum să supraviețuiți în spațiu.

Sunetul, muzica Sufletului, creează condiția Fizicalitaţii Omului. Acesta este modul cum vă manifestați pe voi înșivă, în dimensiunile unde doriți. Deoarece acum, emoția unui lucru de a fi, într-o asemenea poziție, pentru a avea 10 membre și 20 de picioare, creează o poziție, astfel ca interacțiunea cu Sufletul Omului, eliberează o asemenea energie, care să ducă la crearea voastră.

Oricare dintre voi puteți dori și va fi creat orice doriți, atât timp cât înțelegeți care este scopul și cum se face fără să luați de la alții.


Stiu ca oamenii nu inteleg valoarea decat daca are un pret. Voi intelegeti pretul si nu intelegeti valoarea. In functie de valoarea acordata sustineti munca si existenta acestui website :


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Invitatie Grup WhatsApp