Amazonia – Vindecarea cu plante sacre

Creierul de Neanderthal, mai primitiv, opereaza cu fundamentul credintei. Este creierul religiei. Neocortexul nostru mai recent este creierul stintei si spiritualitatii. Creierul primitiv a stabilit credinte dupa care lumea si realitatea functioneaza, iar aceste credinte devin profetii auto-implinite. Aceste credinte le-am dobandit in copilarie despre natura iubirii, a lipsurilor, a abundentei, a sigurantei in lume, a intimitatii. Acestea nu sunt capabile sa vindece. Aceste credinte au fost instalate in retelele neuronale din creierul nostru limbic, intr-o regiune din creier cunoscuta ca hipocamp. Pentru ca neuronii sunt activatii si conectati impreuna si este foarte dificil sa “recablezi” creierul doar schimbandu-ne mintea, schimband modul in care gandim despre ceva.

In timpul ceremoniei din jungla ceea ce se intampla este faptul ca activam intregul creier si suntem capabili sa rescriem aceste retele neuronale primitive, aceste “super autostrazi” de informatii care ne fac sa experimentam lumea in acelasi mod din nou si din nou. Cand facem aceasta suntem capabili sa iesim din stransoarea creierului de Neanderthal si sa experimentam iluminarea, shamadi. Aceasta este un aspect foarte seducator al ceremoniei cu Ayahuasca. Faptul ca este extraordinar de plin de cunoastere interioara. Rolul samanului este sa ajute individul sa integreze, sa aduca acea intelegere in vietile lor si in lume, ca ei sa o poata cultiva, ca ei sa poata fi practici. Asfel sa nu fie o simpla revelatie. Asfel ca samanii identifica dimensiunile sau nivelele cu care lucreaza, care sunt stari progresive si mai subtile ale creierului pe care ei au fost capabili sa le aceseze.

Vezi online cu traducere:

Server 1

Server 2

https://ok.ru/video/1058028325601

 

 
Cartile despre Ayahuasca se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

   
Cartile lui Alberto Villoldo se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. O mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup