Stuart Oda – Sunt fermele verticale interioare viitorul agriculturii?

Până în 2050, se preconizează că populația globală va atinge 9,8 miliarde de oameni. Cum vom asigura mâncare tuturor? Fermierul, fost bancher de investiții, Stuart Oda, are o soluție: agricultura verticală interioară, adică creșterea hranei pe rafturi într-un mediu controlat, ferit de clima din exterior. Într-un discurs orientat spre viitor, el explică cum poate această metodă să obțină standarde de securitate mai bune, să economisească bani, să scadă utilizarea de apă și să ne ajute să hrănim generațiile viitoare.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite