Staya Erusa – Gaseste cartea cunoasteri

stayaerusa

Acest film face o sinteză a cunoaşterii la care a ajuns omenirea şi ne conduce spre un mod de gândire superior. La realizarea sa au contribuit savanţi, autori de best-sellers şi persoane dotate cu abilităţi paranormale.

Aflăm la început povestea lui Uri Geller, cunoscut lumii întregi prin demonstraţiile de telepatie şi psihokinezie din anii ’70, unul dintre luptătorii împotriva filosofiei materialiste. Alături de el apare Harry Beckers, un clarvăzător şi explorator astral, specializat în vindecarea bolilor psihice prin metode spirituale. Cei doi au în comun faptul că sunt ghidaţi de sfere de lumină (Entităţi). De mulţi ani, Uri aştepta să primească de la Entitatea sa ghid “Cartea Cunoaşterii”, iar acest film chiar asta ne aduce tuturor: o cunoaştere lărgită asupra universului, noţiuni didactice şi neînregimentate religios despre ce este conştiinţa, procesul morţii, reîncarnarea.

Aceste noţiuni vechi de când lumea au fost redescoperite în epoca modernă prin dovezi noi şi metode ştiinţifice de necombătut. Un mic exemplu: medicii au observat că beneficiarul unui transplant împrumută din personalitatea donatorului de organ. Aceasta înseamnă, printre altele, că psihicul omului nu se rezumă la creier şi că este legat de alte dimensiuni ascunse.

Totuşi, inerţia mentală a umanităţii a împiedicat până de curând – şi încă mai frânează – punerea acestor cunoştinţe la îndemâna tuturor. Legile fizicii cuantice au fost descoperite prin anii ’30, dar a trebuit să treacă decenii întregi pentru ca lumea ştiinţifică să accepte noua teorie despre conştiinţă cu aplicabilitate şi în filosofie. “Ştiinţa avansează de la o înmormântare la alta“, afirma Max Planck. Cu alte cuvinte, deşi sună cinic, e nevoie ca savanţii obtuzi să dispară fizic, pentru ca cei cu idei creatoare să poată fi auziţi şi urmaţi. Oamenii de ştiinţă care gândesc după vechea paradigmă* nu au capacitatea de a vedea evidenţele, ba chiar le resping violent. Noua paradigmă acceptă teoria despre imaterialitatea conştiinţei, unitatea universului, puterea gândurilor etc. Se pregăteşte o schimbare generală a opticii, pentru a pune aceste noţiuni revoluţionare, în mod oficial, la baza tuturor disciplinelor.

 

Vezi online cu traducere:

 Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.