Stari modificate de constiinta (visul lucid)

Screen Shot 09-20-15 at 02.45 PMaurora-dreamband-front

Din vremuri antice, mai mari initiati si lideri spirituali, sau folosit de stari modificate de constiinta, pentru a accesa lumii, in care imaginatia nu are limite. La fel ca in filme precum Inception, Matrix, Divergent, Green Lantern, Avatar, Harry Poter, Tomorrowland, Edge of Tomorrow, The Giver, Transcendence, Source Code, John Carter, The Adjustment Bureau, The One, Babylon A.D, Minority Report, Deja Vu, Total Recall, si multe altele care prezinta subconstinetul ca un taram nou in care constientul patrunde cu posibilitati de creatie nelimitate, avand posibilitatea, sa creeze cu puterea gandului in supraconstient, o carte numita – cronica akasaha.

Vezi clipul online:

https://goo.gl/zyV3kG

De-a lungul timpului sau folosit diverse modalitati de acesare a acestor taramuri, tinute in secret de toate organizatiile care se folosesc de initieri pentru a ajuta initiatul sa ajunga in aceste lumi, ajutandu-l sa depaseasca cel mai mare dusman creat de gandire ” Frica ” de moarte a egoului.

Robert Monroe care a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului. – http://www.hemi-sync.ro

Mai nou am gasit recent, un sistem mult mai complex decat tehnologia Hemi-Sync a fost creat in premiera de cei de la iWinks – Aurora

Aurora, primul din lume, conceput pentru a vă ajuta să va controlați și sa va amintiți visele. – https://sleepwithaurora.com/


Putem să fim, fie egoişti, fie altruişti, să ne gândim la sine sau la alţii. Nu există alte opţiuni. Libertatea de alegere este posibilă când ambele opţiuni sunt în mod clar vizibile şi egal apreciate (sau respinse). Dacă aş vedea o singură opţiune, va trebui s-o urmez. De aceea, pentru a alege liber, trebuie să-mi văd propria natură şi natura Creatorului.

Ajuta acest blog sa ramana deschis si fara reclame. Este nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite