Simeon Keremedchiev – Psihedelicele : Efecte asupra creierului uman

Discuția ce privește cercetarea modernă asupra modului în care psihicele afectează creierul și conștiința umană. Se concentrează asupra ciupercii de psilocibină și examinează constatările științifice cheie privind efectele sale asupra oamenilor. Discuția are un grad de detaliere cu privire la efectele pe termen scurt și lung ale substanțelor psihedelice și încearcă să evidențieze potențialul pe care aceste substanțe îl au în medicină și auto-dezvoltare. Simeon Keremedchiev vine dintr-un cadru juridic, dar interesul său față de diferite discipline științifice și conștiința umană l-au condus la atingerea unui grad în Psihologie. El este în prezent implicat în dezvoltarea și lansarea unei platforme informaționale online cuprinzătoare, îndreptată spre auto-dezvoltare, conștiința umană și viața conștientă. Opera lui Simeon gravitează în jurul potențialului genetic care se află în genomul uman și capacitatea noastră înnăscută de al debloca.

Vezi online cu traducere:

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.