Serghei Nikolaevici Lazarev – Vindecarea Corpului : Practica Online Ghidata

Într-un corp sănătos stă o minte sănătoasă! În contextual mondial actual autorul Serghey Lazarev va organiza pentru cititorii români practica de grup online „Vindecarea Corpului”. Lui Serghey Lazarev îi este imposibil să ajute pe fiecare om în parte din acest motiv a creat acest format de lucru de la distanță. Pentru ca un om să se poată ajuta singur, este necesară nu doar cunoașterea teoriei, ci și practica. Deseori cititorii se confruntă cu o lipsă de înțelegere a cercetăriilor autorului sau nu au energia necesară pentru a se schimba la interior. Aceste sesiuni online sunt adevărate binecuvântări pentru toți cei care participă deoarece, pentru prima data cititorii pot simți energia binefăcătoare și plină de iubire pe care Serghey Lazarev o revarsă asupra participanților.

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite