Serghei Nikolaevici Lazarev – Cauzele profunde ale Coronavirusului

Trebuie să înțelegem legile divine și ceea ce se întâmplă. Ce legitate poate fi în cazul epidemiei de coronavirus? Explică motivele pentru declanșarea pandemiei de coronavirus. Zilele următoarea vor fi traduse și partea a doua și a treia. Vă rugăm să dați mai departe informația. Vă recomandăm să vă abonați la canalul de youtube al autorului pentru a primi notificarea pe email de fiecare dată când traducem filme noi. Sunt în lucru traduceri pentru filme de maxim interes pentru cititori. Acestea vor fi postate gratuit pe canalul autorului.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Serghei Nikolaevici Lazarev se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite