Self/less (2015) – Transfer de suflet, viata

Pe de o parte, apreciem ca aceasta tehnologie avansata se extinde si pe Pamant, dar, pe de alta parte, faptul ca este utilizata cu intentii necurate, ne face sa regretam. Oamenii de la putere sunt clonati acum, si sunt clonati de multi ani incoace – dar nici o astfel de clonare nu s-a realizat cu intentii cinstite. Unii dintre conducatorii lumii voastre au fost clonati cu multi ani in urma si acum sunt la a 30-a versiune, sau chiar mai mult, de la persoana originara. Scopul clonarii acestor oameni este de a crea certitudinea longevitatii pentru mentinerea puterii si influentei. In imagini tv. sau fotografii, puteti observa uneori schimbarea brusca a infatisarii unor lideri, care stralucesc de sanatate si vigoare, aspecte care apar dupa disparitia lor pentru o zi sau mai mult cu motivatia ca si-au luat o scurta vacanta sau au revenit dupa un tratament de boala. De fapt, personajul care vi se infatisaza acum este o clona iar pe cea uzata si imbatranita nu o veti mai vedea niciodata.

Vezi clip 1 selectat din film:

 

Practic, se produc mai multe clone (ale aceluiasi personaj) in acelasi timp, care sunt educate si tinute in diverse locuri de pe planeta, intotdeauna pregatite pentru inlocuirea celui in uz. Sunt necesare mai multe exemplare ale clonelor simultan , deoarece aceasta tehnica nu este inca bine pusa la punct la voi. Corpurile clonelor se dezintegreaza mult mai repede decat corpurile naturale de aceeasi varsta. Aceasta se datoreaza, in parte, procesului de imbatranire rapida la care a fost supus, in perioada care ar corespunde copilariei pana la varsta adulta, si, in parte, stangaciei savantilor care aplica procedurile.Un alt factor care degradeaza rapid clonele este atmosfera Pamantului, aflat in dimensiunea a 3-a.

Vezi clip 2 selectat din film:

 

In continuare, voi aborda foarte importanta problema a sufletului, atunci cand  e vorba de o clona. Este sigur ca nu s-a “nascut”nici un suflet intr-o clona creata de om, dar un suflet poate sa aleaga sa intre intr-una. Un motiv  foarte bun pentru ca un suflet sa aleaga sa ocupe o clona ar putea fi  dorinta lui de a avea un corp pentru experimentare, mai ales daca a asteptat  destul sa se reincarneze. In aceasta perioada de final, cand au loc  transformari accelerate pe Pamant, exista multa dorinta de reintrupare (sau  intrupare pentru prima oara) pentru a folosi aceasta ocazie unica, in care  Dumnezeu a hotarat cresterea rapida a constiintei planetei si a tuturor  celor care sunt receptivi.

Totusi, orice suflet care ocupa aceste corpuri clonate stie ca exista si riscul sa fie prins in capcana de fortele  intunericului, care au pervertit psihicul persoanei originare si clonelor precedente. Acesta este un considerent deosebit de important, data fiind  deteriorarea functionarii creierului, o data cu fiacare proces de transfer de informatie, deteriorare care slabeste rezistenta mentala a suflatului fata de atragerea lui in capcana. Deasemenea, versiunile cele mai recente ale clonelor nu mai au longevitate atat de mare, astfel ca acele trupuri nu vor mai putea duce o viata minunata, chiar daca au o pozitie influenta in societate.

Alte motivatii pentru sufletele dornice de a prelua o clona : unele isi pot dori sa ocupe ranguri importante in societate (mai ales daca multe vieti au tanjit dupa aceasta), depasindu-si in felul acesta vechea conditie in care a stagnat mult timp. Prin contrast, pot fi suflete puternice care-si propun sa schimbe caracterul
rau al clonei in unul onorabil. In acest ultim caz, durata de viata a clonei va creste. Acum, domana Suzy, te gindesti cum poate trai un corp fara suflet. Compozitia chimica a unui corp este de asa natura, incat acesta este o entitate ce functioneaza independent. Forta vietii sale este sustinuta de propriul elan energetic, care provine din procesele si elementele care interactionaza intr-o functionare organica normala. De aceea, o clona fara suflet are aceeasi mobilitate si capacitate de a gandi ca si orice corp normal (cu suflet in el). Dar, ce nu se gaseste intr-o clona fara suflet ? Mai intai, emotiile nu exista ca atare.

O clona fara suflet este obligata sa mimeze emotiile imitandu-i pe cei din jur, pentru a nu da de banuit. Ea nu are sentimente. Dar cea mai importanta lacuna in cazul unei clone (fara suflet) este aspectul spiritual, care este intrinsec unei fiinte nascuta dintr-un ovul si un spermatozoid, pe cale naturala. Forta vietii sufletului cuprinde acele aspecte ale fiintei care reprezinta legatura lui cu Dumnezeu: consiinta, intuitie, simt al sinelui interior, care stie ca el este pe un plan mai inalt decat cel al functionatii constiente normale. Unei asemene clone ii lipseste legatura si comunicarea cu Dumnezeu. In timp, clonele fara suflet capata abilitatile unui om normal, prin exersare desi niciodata nu vor fi niste oameni normali. Acum, mintea ta intreaba cum ramane cu « copii din eprubeta ». Linistaste-te, nu sunt situatii similare fie si pentru faptul ca acele fiinte apar din alte motivatii, alte scopuri. (Fragmente din cartea REVELATII PENTRU O NOUA ERA, de Susanne Ward, scriere dictata de fiul sau Matei, care este suflet rezident in Nirvana)

Vezi clip 3 selectat din film:

Filmul se poate vedea online la adresahttps://bit.ly/2G88djR

 
Cartile lui Suzanne Ward se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Ajuta acest blog sa ramana deschis si fara reclamele alea enervante. Am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite