See (2019) – Cat de importanta este abilitatea sa poti vedea

O idee noua, chiar interesanta daca as putea spune asa. Povestea e cam in felul urmator, rasa umana a pierdut simțul vederii iar ei a trebuit sa gasesca modalitati pentru a putea supravietui si a interactiona intre ei si au reusit intr-un fel. Dar toate astea i-au o intorsatura cand in satul lor se naste 2 gemeni cu simtul vederii. Oricum asta e parerea mea personal. Sper sa va placa si voua.

Vezi trailer la serial cu traducere:

Serialul se poate vedea cu traducere la adresa – https://bit.ly/33X7lGeVrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.