Papus – Scopul fiecarei fiinte

papus

Scopul fiecarei fiinte pe care o creeaza natura este acela de a produce o forta superioara celei pe care o primeste. Mineralul primeste viata terestra si trebuie ca, prin evolutia sa, sa o transforme in viata vegetala, vegetalul trebuie sa dea nastere la viata animala iar acesta la viata umana.

Viata este data omului pentru ca el sa o transforme intr-o forta mai inalta: sufletul. Asadar sufletul este o rezultanta. Sufletul este o creatie originala care ne apartine numai noua si care pastreaza vesnic partea sa de responsabilitate.

Telul omului este, inainte de toate, dezvoltarea acestui suflet aflat in el in germene si, daca o singura existenta nu este de ajuns, atunci mai multe vor trebui strabatute.

Aceasta idee, ascunsa de initiati profanilor, se regaseste la toti cei care au patruns adanc in cunoasterea legilor naturi.

Kabbala – Stiinta Secreta – Traditia secreta a occidentului – Papus

 
Cartile lui Papus se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup