Santos Bonacci – Omnivori, Vegetarieni si Carnivori

Porphyrios spunea că animalele țipă nu numai fiindcă sunt neinteligibile, dar asta nu înseamnă că ele nu țipă la tine: „De ce trebuie să mă mănânci, fiindcă nu te poți schimba, când ai la dispoziție alte alimente mai bune, fructe de toate felurile și aromele sau legume savuroase și aromate și nuci și semințe și grâne ? De ce trebuie să-mi faci asta ? De ce ? Vreau să trăiesc !” Și ele țipă, țipetele lor sunt jalnice. Da, este o tragedie, este ceva cumplit… îngrozitor. Da, există tot felul de crime. Elitele au făcut oamenii să creadă că noi suntem consumatori de animale. Ei știu că nu suntem. Suntem vegetarieni. Nu avem intestine potrivite consumului de carne, sunt prea lungi. Ar trebui să avem intestine scurte, ca să putem consuma carne de animale. Nu suntem consumatori de carne. Nu există nimic care ar sugera că ar trebui să consumăm carne. Asta este ceea ce au făcut elitele, să ne sufoce cu vibrația morții, ca să nu putem reveni la viață.  Nu putem cunoaște adevărata viață, care este deja aici. Paradisul și raiul sunt stări specifice Pământului, așa cum este și iadul. Auzi oameni spunând „raiul pe Pământ” și îi auzi spunând „iadul pe Pământ”, fiindcă exact acolo se află. Adică AICI și ACUM.

Vezi online cu traducere:

 


Cartile lui Julieanna Hever se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Michael Greger se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite