Sandra Anne Taylor – Despre constienta ta eterna

Sandra Ann Taylor este psiholog și a fost consilier în cadrul unui cabinet, lucrând cu persoane și cupluri pentru a trata anxietatea, depresia, dependența și probleme în relații. Sandra locuiește în nordul statului Ohio împreună cu soțul ei și cu cei doi copii adoptați. Sandra Ann Taylor cercetează energia karmei si a reîncarnării, dezvăluind felul in care conștiința ta eternă poate fi codificată și îți influențează destinul, în prezent. În momentul in care înveți cum să-ți eliberezi și să-ți rescrii karma, poți pregăti calea spre bucurie si putere personală – acum si în anii ce vor veni!

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Sandra Anne Taylor se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.