Sandra Anne Taylor – Despre constienta ta eterna

Sandra Ann Taylor este psiholog și a fost consilier în cadrul unui cabinet, lucrând cu persoane și cupluri pentru a trata anxietatea, depresia, dependența și probleme în relații. Sandra locuiește în nordul statului Ohio împreună cu soțul ei și cu cei doi copii adoptați. Sandra Ann Taylor cercetează energia karmei si a reîncarnării, dezvăluind felul in care conștiința ta eternă poate fi codificată și îți influențează destinul, în prezent. În momentul in care înveți cum să-ți eliberezi și să-ți rescrii karma, poți pregăti calea spre bucurie si putere personală – acum si în anii ce vor veni!

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Sandra Anne Taylor se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite