Sadhguru – De ce suntem aici?

Răspunzând la întrebarea cu privire la scopul nostru pe această planetă, Sadhguru explică faptul că nimic din Univers, de la planetă până la stele, până la sistemul solar nu sa întâmplat în mod întâmplător. Natura fundamentală a creației, care îi permite să funcționeze perpetuu, este perfecțiunea geometriei sale. El vorbește, de asemenea, despre evoluție, atât din punctul de vedere darwinian, cât și din evoluția așa cum a fost propusă în sistemele antice indiene.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Sadhguru se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.