Sadhguru – Cum Sa Oprim Dialogul Mintii?

Jaggi Vasudev (născut la 3 septembrie 1957), adesea numit Sadhguru, este un yoghin indian, mistic și autor. El a înființat Fundația Isha, o organizație non-profit care oferă programe de yoga în întreaga lume și este implicată în informare socială, educație și inițiative de mediu. Acesta este urmărit de peste 5 milioane de utilizatori pe social media, iar pe YouTube cuvântările lui au sute de milioane de vizualizări. Este scriitor iar cărțile sale au apărut în lista celor mai bine vândute The New York Times în mai multe categorii precum „Sănătate”, „Religie, spiritualitate și credință”, și „Sfaturi, despre viață. ” Jaggi Vasudev a susținut discursuri în locuri precum Sediul Națiunilor Unite, Forumul Economic Mondial și instituțiile de învățământ și companiile de tehnologie. Sadhguru a primit premiul civil Padma Vibhushan de către Guvernul Indiei în 2017, în recunoașterea contribuției sale la societatea secolului 21.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Sadhguru se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.