Russell Targ – Puterea fara limite a mintii, vederea la distanta!

Concepțiile eronate populare despre abilitatea psihică și ESP au împiedicat adesea să fie luate în serios aceste subiecte, însă o abundență de cercetări științifice arată că avem o capacitate extraordinară de dezvoltare a acestor talente. În 1972, fizicianul Russell Targ, a co-fondat programul Stanford Research Institute pentru a investiga dezvoltarea abilităților psihice. În cei zece ani cu acest program, a ajuns să înțeleagă că majoritatea oamenilor au capacitatea de a descrie evenimente și locații care sunt blocate de percepția obișnuită. Termenul de vizualizare la distanță a fost creat pentru această abilitate.  Vizionarea de la distanță oferă o cale de auto-investigare și realizare de sine și extinde conștientizarea noastră limitată a conștiinței împărtășite de toți oamenii.

Vezi online cu traducere:

 Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.