Rosemary Altea – Medium spiritual si vindecator

Rosemary Altea a lucrat mai mult de douăzeci și cinci de ani ca un medium spiritual și vindecător. Rezident in Florida și Vermont, a fondat și administrează Asociația Vindecătorilor din Rosemary Altea, cu sediul în Anglia, și Fundația Rosemary Altea Healing and Educational Foundation, o asociație non-profit in Vermont, cu pacienți din întreaga lume. Aparițiile sale naționale la televizor includ pe Larry King Live, Prime Time Live cu Diane Sawyer, 20/20 și Oprah, și a fost prezentată în Vanity Fair, New York Times, Self and People, printre alte publicații. Ea este autorul “Vulturul și Trandafirul”, “Spiritul mândru”, “Dă darul vindecării”, “Tu ai puterea și semnele sufletești”.

Vezi online cu traducere:

Clip 1

Clip 2

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.