Rosemary Altea – Medium spiritual si vindecator

Rosemary Altea a lucrat mai mult de douăzeci și cinci de ani ca un medium spiritual și vindecător. Rezident in Florida și Vermont, a fondat și administrează Asociația Vindecătorilor din Rosemary Altea, cu sediul în Anglia, și Fundația Rosemary Altea Healing and Educational Foundation, o asociație non-profit in Vermont, cu pacienți din întreaga lume. Aparițiile sale naționale la televizor includ pe Larry King Live, Prime Time Live cu Diane Sawyer, 20/20 și Oprah, și a fost prezentată în Vanity Fair, New York Times, Self and People, printre alte publicații. Ea este autorul “Vulturul și Trandafirul”, “Spiritul mândru”, “Dă darul vindecării”, “Tu ai puterea și semnele sufletești”.

Vezi online cu traducere:

Clip 1

Clip 2


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite