Rob Wergin – Interviu : Despre vindecare

Bolile, disconforturile și disfuncțiile corpului sunt de fapt daruri, spune Rob, cadouri create de sufletul nostru și de cel divin. Sunt daruri puternice care sunt ambalate în moduri în care nu le putem ignora … și pentru că nu le putem ignora, ni se oferă posibilitatea de a face ceva despre ele. Rob a oferit transformare la peste 120.000 de oameni în ultimii 17 ani și a condus grupuri mari și mici din întreaga țară, inclusiv Centrul Spiritual Internațional Agape, Kongress Heal din Germania și Biserica Mile High din Denver.

Vezi online cu traducere:

Sursa 1:

Sursa 2:


Putem să fim, fie egoişti, fie altruişti, să ne gândim la sine sau la alţii. Nu există alte opţiuni. Libertatea de alegere este posibilă când ambele opţiuni sunt în mod clar vizibile şi egal apreciate (sau respinse). Dacă aş vedea o singură opţiune, va trebui s-o urmez. De aceea, pentru a alege liber, trebuie să-mi văd propria natură şi natura Creatorului.

Ajuta acest blog sa ramana deschis si fara reclame. Este nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite