Ram Dass – Trezirea Spirituala

OPRAH: Aţi avut un moment de transformare cu un guru pe care l-aţi cunoscut în India?

RAM DASS: Ne îndreptam cu maşinile către poalele munţilor Himalaya şi ne-am oprit la un templu de la marginea drumului. Iată scena: un bărbat cu o pătură pe spate, aşezat la o masă, cu vreo douăzeci de oameni înjur, şi el vorbeşte.

OPRAH: Stând la picioarele lui?

RAM DASS: Stând la picioarele lui, în ţinute albe şi tot ce trebuie. Aşa că m-am ridicat, pentru că nu am vrut să am de-a face cu ei.

OPRAH: Absolut deloc.

RAM DASS: Mda. Ei bine, a arătat spre mine. Vorbea în hindi. Şi a zis: „Astă-noapte, stând sub cerul înstelat, te-ai gândit la mama ta. E moartă”. I-am răspuns că da, aşa e. De unde putea să ştie asta? Mi-a spus: „Splina”, adică organul din cauza căruia mama nu mai este.

OPRAH : Acesta a fost momentul în care aţi zis „Oh!“

RAM DASS: Mda.

OPRAH: „Cine e tipul ăsta?”

RAM DASS: Da, „cine e?” De unde ştia? Eu nu spusesem nimănui. Intr-un fel, acesta a fost un miracol. Şi mi-am zis: „Dacă a ştiut asta, o să ştie şi ooh, ooh, ooh”.

OPRAH : „Dac-a ştiut asta, atunci mă cunoaşte, îmi ştie toate secretele.

RAM DASS: Atunci am ridicat ochii spre el şi am observat că mă privea cu iubire necondiţionată, chiar aşa, cu iubire necondiţionată. Mă iubea deplin. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Oamenii te iubesc pentru că eşti băiat cuminte, pentru că eşti prieten bun. Dar el mă iubea pe de-a-ntregul, cu toate ale mele pe care nu doream să le ştie altcineva…

OPRAH: Aşa e, asta e o temere a tuturor:„Dacă m-ai fi cunoscut cu adevărat”. Dacă m-ai fi cunoscut cu adevărat, nu m-ai fi iubit cu adevărat.

RAM DASS: Exact. Iar omul acesta mă cunoştea şi mă iubea. Şi m-am trezit spunând: „M-am întors acasă”.

OPRAH: Cum vă explicaţi că, stând în faţa acelui Maharaji, nu numai că aţi simţit iubire, dar aţi devenit iubire şi aţi iubit oamenii?

RAM DASS: Mi-a oglindit sufletul. Şi m-a făcut să mă identific cu sufletul meu, nu cu egoul meu. Eram cine credeam că sunt şi cine eram cu adevărat. Şi el mi-a spus: „Vreau să iubeşti pe toată lumea”.

OPRAH: Aşadar, v-aţi întors ca să răspândit iubirea, mesajul iubirii

RAM DASS: Da.

 


Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Ram Dass se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Dacă fiecare dintre vizitatorii acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 5 lei, (atat e transferul minim in cont), ajutorul vostru ar fi minim, practic insesizabil pentru voi, însă pentru noi ar însemna mult. (clik aici pentru mai multe detalii...)