Punctul Alegerii – Sincronizeaza-ti telurile!

Termenul punct de alegere indică un loc de ramificare, un punct de posibilitate. Punctul de transformare. Acest documentar remarcabil, nou, indică drumul către Punctul de alegere al omenirii, punctul în care fiecare dintre noi poate pivota către o viață de împlinire și servicii și poate avea un impact colectiv în punctul de alegere al lumii noastre. Prezentând interviuri revelatoare ale unor lumini precum Sir Richard Branson, arhiepiscopul Desmond Tutu, John Paul DeJoria, Jack Canfield, Gregg Braden, Barbara Marx Hubbard, Alison Poithier, Tony Benn, Dr. Scilla Elworthy, James Caan și o serie de alții, Choice Point se adâncește în inimile și în mințile celor mai importanți producători de schimbări din lume – oameni care oferă propriile lor povești ca mărturie a puterii de a merge înainte spre schimbare cu curaj și înțelepciune.

Vezi online cu traducere:

Server 1

Server 2

 
Cartile lui Gregg Braden se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Existența și continuitatea acestui blog este posibila grație celor ce ma sustin, astfel pot plati serviciile de gazduire a acestui site si dupa cum observati nu exista reclame, totul este curat, simplu si usor de citit. Va multumesc tuturor!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite