Povestea Pamantului – The Story of Earth

41cfupknyzl-_sx330_bo1204203200_

Povestea Pamantului cu titlul original ” The Story of Earth ” este un documentar stiintific realizat de National Geografic in 2011 si prezentat de Mark Strong.

Imaginati-va ca pe Pamant au existat inca de la inceputul formarii sale camere de filmat care au surprins toate schimbarile majore de pe planeta noastra. Acum Pamantul este cat se poate de real insa acum cinci miliarde de ani in locul in care se afla planeta noastra nu erau decat gaze si praf. In decurs de milioane de ani nenumarate evenimente au dus la formarea planetei noastre si in cele din urma la aparitia vietii. Documentarul va da posibilitatea  sa vedeti in ce imprejurari

Pamantul a ajuns de la o  sfera de roca topita la planeta albastra pe care o stim noi astazi. Documentarul exploreaza toate aspectele ce au dus la formarea vietii, modul in care apa a ajuns pe Pamant, rolul pe care la avut oxigenul in aparitia vietii terestre, cum viata a evoluat din bacterii simple, in organisme din ce in ce mai evoluate , pesti, reptile, dinozauri, mamifere si in cele din urma noi, oamenii.

Documentarul arunca o privire si in viitor pentru a ne crea o idee cum ar putea evolua planeta noastra.

Vezi online cu traducere:

Server 1

Server 2

https://ok.ru/video/1059736718049

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite