Discovery Channel – Earth From Space (2012)

Echipa de producție a petrecut 30 de zile pe locație, călătorind 180.247 km pentru a surprinde o varietate remarcabilă de peisaje de pe planeta Pământ. Printre aspectele importante se numără navigarea cu pescarul Capului Verde, prinderea planctonului în Hawaii și traversarea lacurilor de gheață din Yukon. Apoi a fost adăugată magia incredibilă generată de calculator, care a surprins viața în datele de satelit. Grafica globului prezintă 23 de straturi individuale de date științifice, fiecare dezvăluind o componentă unică a sistemului Pământ. Un strat tipic oferă date care acoperă întreagul Pământ pentru un an întreg. De exemplu, stratul de praf este alcătuit din 17.520 de cadre individuale (câte unul pentru fiecare jumătate de oră a zilei, pe parcursul unui an). Pentru a crea globul, mai mult de 125.000 de imagini au fost procesate individual pentru a fi sincronizate din punct de vedere spațial și temporal.

Vezi documentarul cu traducere:

Server 1

Server 2

https://ok.ru/video/1058506345185

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite