Osho: Un Buddha (cel iluminat) e predestinat sa fie inteles gresit

De ce este asa ? Pentru ca un Buddha, (cel iluminat), traieste intr-o stare ce transcende mintea, si noi traim in mintea noastra. Sa traduci ceva dincolo de minte, este cel mai imposibil lucru din lume. Nu poate fi facut. Un Buddha trebuie sa exprime inexpresibilul, trebuie sa defineasca, indefinibilul. Trebuie sa faca acest act absurd, pentru ca in momentul cand el transcende mintea, apare marea compasiune. Cand stii ca tu nu esti gandurile tale, corpul tau. Cand tu stii ca esti CUNOASTEREA, ENERGIA care reflecta ENERGIA, CE ESTE CAPABILA SA VADA , tu esti vederea pura.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Osho se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite