Osho – Eu va spun voua: nu alegeti niciodata

Pe calea spirituală, lucrurile care apar în mod obișnuit contradictorii devin complementare. Fii răbdător sau rabdă cu nerăbdare; dar ambele trebuie să fie împreună. Dacă alegi unul, există pericol. Răbdarea singură va deveni lene; singură nerăbdarea este va deveni angoasă, anxietate inutilă. Amândoi sunt necesare, echilibrați, astfel încât nerăbdarea vă ține dorul, așteptarea și răbdarea vă împiedică să deveniți încordat, să nu creați anxietate. Ambele au părțile lor de îndeplinit pe calea spirituală.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Osho se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup