Orbita: Calatoria extraordinara a Pamantului

Este un documentar din trei episoade realizat de BBC si prezentat de Kate Humble in care este prezentata evolutia Pamantului in decursul unui an de zile, timpul necesar pentru a incheia calatoria sa epica in jurul Soarelui. Aceasta calatorie extraordinara a Pamantului in jurul Soarelui este esentiala pentru existenta vietii pe Pamant asa cum o stim noi, intrucat datorita acestei calatorii au loc schimbarile climatice si anotimpurile care transforma planeta noastra.  Pentru  viata pe aceasta Planeta, 23° este un numar magic. Fara aceasta inclinatie a axei Pamantului, nu ar exista schimbari climatice, regiunile ecuatoriale se vor incalzi excesiv in timp ce polii vor fi cuprinsi de gheturi eterne.

Pentru prima data in istorie acest film extraordinar urmareste transformarea Pamantului de-a lungul calatoriei sale. Imaginile sunt cu adevarat unice, de la imagini luate din spatiu cu planeta noastra, la imagini surprinse in mijlocul furtunilor. Acest documentar arata adevarata putere a naturii, de la creatie la distrugere totala.

Vezi online cu traducere:

Ep.1

Server 1

Server 2

https://ok.ru/video/1057420937953

 

Ep.2

Server 1

Server 2

https://ok.ru/video/1057420872417

 

Ep.3

Server 1

Server 2

https://ok.ru/video/1057421003489


INFO: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce. - DMCADONAȚII