Surrogates (2009) – Nu suntem destinati, sa experimentam lumea prin ochii unei masinarii

Uitati-va la voi insiva. Deconectati-va de la scaune, ridicati-va si uitati-va in oglinda. Ce o sa vezi?, e asa cum Dumnezeu te-a creat. Nu suntem destinati, sa experimentam lumea prin ochii unei masinarii. 


Vezi clip 1 selectat din film cu traducere:

 

Putem accesa fiecare robot conectat la retea. Cu o atingere de buton, ma pot conecta la legatura oricui. E ca si cum ai fi in capul lui Dumnezeu.

Vezi clip 2 selectat din film cu traducere:

 

Cand iti sacrifici propriile tale dorinte, pentru o cauza dreapta, pentru binele celorlalti, nu morii niciodata, nu dispari niciodata. Asta inseamna sa fii uman.

Vezi clip 3 selectat din film cu traducere:

 

Vezi clip 4 selectat din film cu traducere:

Atunci cand lumea va experimenta lipsa electricitati(curentului).

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2UunT3z


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite