Neuronii catre Nirvana – Intelegand tratamentele psihidelice

Eternitatea intr-o ora.. cursuri posibile promitatoare pe care toti pacienti le spun pentru a le descrie, exista culorile, frumusetile, designul, modul frumos, in care apar lucrurile, oamenii insisi, exista oameni despre care eu am crezut ca ei vor parea fascinati, misteriosi, minunati, dar aceasta este doar inceputul. Dintr-odata tu remarci ca nu exista aceste separari, ca noi nu ne aflam pe insule separate strigand la alcineva si incercand sa auzi ce spune si sa intelegi gresit. Chestia asta curge pe dedesupt, noi suntem parti ale unui singur continent, se intalneste sub apa si cu asta este o asa mare placere. Certitudinea sobra a extazului trezirii.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Stanislav Grof se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Ai gasit un clip video care nu porneste? Te rog sa ma anunti si voi incerca sa il repar (clik aici)


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite