Neuronii catre Nirvana – Intelegand tratamentele psihidelice

Eternitatea intr-o ora.. cursuri posibile promitatoare pe care toti pacienti le spun pentru a le descrie, exista culorile, frumusetile, designul, modul frumos, in care apar lucrurile, oamenii insisi, exista oameni despre care eu am crezut ca ei vor parea fascinati, misteriosi, minunati, dar aceasta este doar inceputul. Dintr-odata tu remarci ca nu exista aceste separari, ca noi nu ne aflam pe insule separate strigand la alcineva si incercand sa auzi ce spune si sa intelegi gresit. Chestia asta curge pe dedesupt, noi suntem parti ale unui singur continent, se intalneste sub apa si cu asta este o asa mare placere. Certitudinea sobra a extazului trezirii.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Stanislav Grof se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.