Neuronii catre Nirvana – Intelegand tratamentele psihidelice: Ayahuasca

Se raspandeste rapid in jurul globului pentru abilitatile sale incredibile de a trata si vindeca depresia, anxietatea, stresul post-traumatic si multe dereglari mentale sau fizice. Acest ceai medicinal sacru din America de Sud ce contine o substanta psihedelica puternica numita N,N-dimetiltriptamina (DMT) induce viziuni intense, introspectie si experiente mistice. Intreaga experienta ayahuasca dureaza aproximativ 8 ore, deseori fiind acompaniata de varsaturi si ocazional de diaree, ceea ce localnici numesc „la purga” (curatarea). Procesul de purgatie este din punct de vedere medical benefic, pentru ca acesta curata corpul de traumele emotionale, viermi si alti paraziti.

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite