Neurologul David Eagleman si Sadhguru – Conversatii cu un mistic

Sadhguru, Yoghin, mistic și vizionar, Sadhguru este un maestru spiritual deosebit. Un amestec captivant de profunzime și pragmatism, viața și munca sa servesc drept memento că yoga este o știință contemporană, de relevanță vitală timpurilor noastre.

David Eagleman este un neuroștiințific american, autor și comunicator științific. El preda ca profesor adjunct la Universitatea Stanford și este CEO al NeoSensory, o companie care dezvoltă dispozitive pentru substituirea senzorială. – Vezi documentarul produs de el aici

Vezi online cu traducere:

 


Cartile lui David Eagleman se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Sadhguru se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite
Acest website este dedicat progresului spiritual al fiecărui individ și al societății în ansamblu. Informatiile pe care le public sunt pentru a educa și inspira căutătorii din întreaga lume în călătoriile lor spirituale. Contribuția dvs. la răspândirea spiritualității ne permite să continuăm să răspândim această cunoaștere.